Meubelpartner.nl ervaringen en beoordelingen

Meubelpartner.nl is een unieke meubel winkel waarbij je helemaal geen aanbetaling hoeft te doen. Kijk online rond voor de leukste meubels en laat ze gratis thuisbezorgen. Aan de hand van ervaringen en beoordelingen weet je van te voren dat je hier goed zit.

Mijn ervaring plaatsen

Over Meubelpartner

Op meubelpartner.nl vind je, zoals de link al verklapt, meubels. Ze hebben zitmeubelen. Denk hierbij aan banken, eetkamerstoelen, bureaustoelen en zitzakken. In de categorie tafels zijn er bijvoorbeeld eettafels, salontafels, bureaus en bijzettafels. Verder hebben ze kasten. Bijvoorbeeld tv meubels, vitrinekasten, boekenkasten, ladekasten en dressoirs. Uiteraard mogen we ook de boxsprings en slaapbanken niet vergeten. Naast alle grote meubelen hebben ze ook nog woonaccessoires. Hier vallen vloerkleden, kussens, plaids, poefs, spiegels en verlichting onder. Daarnaast hebben ze ook hele meubelseries.

Dus wil je graag een nieuwe inrichting en het liefst alles in dezelfde stijl, is het erg handig om via de meubelseries te kijken. Hierbij zie je in een oogopslag meteen wat het aanbod is in de door jouw gekozen stijl zonder eerst per meubelstuk de lijsten moeten door te spitten.

Het handige van meubelpartner.nl is dat je zelf de leveringsdatum kan bepalen en je hoeft geen verzendkosten te betalen.

Gewoon toppie !

Ervaring van H. Knegt, toegevoegd op 23 maart 2019

Een sidetable Corona besteld, niet echt goedkoop, maar wel mooi en zeer degelijke kwaliteit. Onbeschadigd en op de afgesproken tijd geleverd. Kom je niet overal tegen. Dus mijn ervaring is toppie !

Zeer goede services

Ervaring van Jacqueline Peters-Neuhaus, toegevoegd op 18 december 2016

Kast en twee nachtkastjes besteld. Met 2 weken al bericht dat het geleverd kon gaan worden. Fantastische bezorging netjes afgeleverd precies op tijd en alles keurig verpakt. Wij zijn zeer tevreden. Spullen heel mooi en goede kwaliteit.

Prima service

Ervaring van Barnhoorn, toegevoegd op 6 juli 2016

Levering volgens afspraak/goed verpakt.Prima service achteraf.

Keurig

Ervaring van Anna Kuijper, toegevoegd op 10 juni 2016

Tafel la Forma on line besteld bij Meubelpartner. Snelle levering en betaald bij aflevering. Ik ben uitermate tevreden over de service van deze zaak �

Nog mooier dan op de foto

Ervaring van De Korte, toegevoegd op 27 juni 2015

Vandaag de kussens gehad van Laforma welke wij hadden besteld bij Meubelpartner. Wij zijn heel erg blij met de mooie kussens.Zeer goede kwaliteit en erg apart. Wij hebben eerst een email gehad het pakje bezorgd zou worden en later nog een keer een bericht hoe laat de bezorger zou komen en dat klopte precies. Het pakket was zeer zorgvuldig en netjes verpakt. Wij zijn helemaal blij en vinden alles helemaal TOP.

Ervaring van Ella Molenaar, toegevoegd op 8 november 2014

De bezorger zette de bank precies waar hij moest staan, pakt de bank uit de materialen en nam alle rotzooi weer mee. Goede service van meubelpartner om dit te doen.

Ervaring van Vic, toegevoegd op 23 oktober 2014

Voor ons nieuwe huis bij verschillende winkels besteld, maar meubelpartner was het allersnelst met verzenden. Bijna geen levertijd.

» Meubelpartner Review

Mijn ervaring plaatsen