Meubis.nl ervaringen en beoordelingen

Wonen lijkt soms onbetaalbaar als je de prijzen van nieuwe meubels ziet. Vaak heb je nog meer kosten en kunnen die extra kosten voor meubels er niet meer bij. Gelukkig heeft meubis.nl genoeg betaalbare meubels om je woning in te richten. Ervaringen en beoordelingen laten vooral veel starters horen die ontzettend blij zijn met hun betaalbare inrichting.

Mijn ervaring plaatsen

Over Meubis.nl

Meubis wil met zijn site wonen betaalbaar maken. Zij bieden aan hun klanten online een aanbod van goedkope, kwalitatieve meubelen aan voor alle kamers van je woning. Zo kan je hier alles vinden voor je eetkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en bureau. Ook de decoratie kan je hier makkelijk online beginnen en voor degenen die pas een eigen stekje hebben worden er volledige starterspakketten aangeboden. Bestellen en betalen (bankkaart, creditcard, bankoverschrijving) kan je online doen. Bij alle producten staat de levertijd vermeld en levering gebeurd door de eigen transportdienst (Benelux). Je kan er ook voor opteren je goederen zelf te gaan ophalen in de winkel in Maldegem (België). Wil je je meubelen alvast aankopen, maar kan je deze nog niet onmiddellijk plaatsen? Gratis opslag na betaling van minimum 30% van het aankoopbedrag is de oplossing die Meubis je kan bieden. Op alle aangekochte goederen geldt de wettelijke garantie en je hebt als koper recht op een bedenktijd van 14 dagen. De klantendienst van meubis is telefonisch, via e-mail of via het contactformulier te bereiken.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 30 december 2014

Diverse meubelwinkels afgegaan maar ik vond de prijs kwaliteitsverhouding niet ideaal, bij meubis een aantal zaken besteld, zeer tevreden tot nu toe (3 maanden verder)

Ervaring van J en T, toegevoegd op 7 juli 2014

Hele aardige mensen in de winkel in Maldegem, niet opdringerig zoals in veel meubelzaken.

» Meubis.nl Review

Mijn ervaring plaatsen