Mey Bodywear ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Mey.com en lees of deze kledingwinkel veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mey Bodywear

Mey.com
Wanneer je dames- en herenkleding wilt kopen zoals ondergoed, shirts, slips, pyjama’s bent op de website van mey.com op de juiste plaats. Alle artikelen die op de website worden aangeboden zijn ook daadwerkelijk leverbaar. Wanneer je je artikel gevonden hebt, kun je deze in de winkelwagen plaatsen en eventueel nog verder gaan met het kopen van andere artikelen. Indien je wilt afrekenen is dat vrij gemakkelijk. Je kan op rekening kopen. Van€100,00 is de verzending gratis. Is het bedrag van de bestelling lager dan zijn de verzendkosten €5,95

Uitverkoop en retourneren
Kijk, voordat je een product koopt, of het misschien ook wel wordt aangeboden bij de zomer uitverkoop. Wanneer dat namelijk het geval is kun je behoorlijk wat geld besparen. Er worden alleen maar topmerken geleverd. Wanneer een product, als je het ontvangen hebt, niet bevalt, dan kan je het terug sturen. Dit moet plaatsvinden door gebruik te maken van de retoursticker van DHL. Lees alles goed door voordat u het terugstuurt.

Klacht

Ervaring van Ha Ra, toegevoegd op 26 januari 2021

Klacht super, snel en naar tevredenheid opgelost en afgehandeld. Mey is perfect gaat lang mee en goede service to[ !!

Ervaring van e van der G, toegevoegd op 4 september 2016

DHL had mijn bestelling kwijtgemaakt, hoop gemail en gebel verder krijg ik toch gratis mijn bestelling opnieuw. Heeft wel veel tijd gekost dit.

Ervaring van Sofie, toegevoegd op 13 mei 2016

Super merk, gaat lang mee en zit heerlijk, voor mij geen ander merk ondergoed meer.

» Mey Bodywear review

Mijn ervaring plaatsen