Microsoftstore.com ervaringen en beoordelingen

Microsoftstore.com is de online winkel van Microsoft zelf. Je vindt hier dan ook alle bekende producten van Microsoft zoals de tablets en software. Ervaringen en beoordelingen met de producten kan je ook direct inzien zodat je een idee hebt wat je kan verwachten met jouw online bestelling.

Mijn ervaring plaatsen

Over Microsoftstore

In de internet Store van Microsoft kun je alle producten vinden die door Microsoft
op de particulieren markt worden aangeboden. De website heeft een fijne interface en je kunt je makkelijk door de website navigeren. Alles staat duidelijk aangegeven en je kunt meteen een lijst aan specificaties en de nodige verdere informatie vinden op de website.

Aanbiedingen
Naast alle gewone prijzen heeft Microsoft ook een aantal aanbiedingen en speciale deals voor studenten. Dit geeft ook die laatste de mogelijkheid de producten van Microsoft te kopen.

Microsoft
Microsoft heeft uiteraard een veelvoud aan producten en diensten aan te bieden. Het is voor een klant lastig een beeld te krijgen van die producten en diensten. Ze hebben op de website dan ook geprobeerd een en ander duidelijk te maken. Een bezoeker kan dan ook in korte tijd de nodige informatie inwinnen op de website.

Aan de slag
Naast alle producten zijn er ook flink wat andere dingen op de website te vinden. Bijvoorbeeld hoe je kan beginnen.

Ervaring van van Gansedan, toegevoegd op 24 januari 2015

Office pakket gekocht, handige site, je kan direct beginnen.

Ervaring van Ro, toegevoegd op 14 november 2014

goede aanbiedingen zeker als je nog een student bent zoals ik

» Microsoftstore Review

Mijn ervaring plaatsen