Mijnautocoach ervaringen en beoordelingen

Je wilt graag een auto kopen, maar je hebt een hekel aan de onderhandeling. Dit kan zowel nieuw als tweedehands zijn. Je weet namelijk niet hoe ver je kan gaan terwijl andere er soms veel meer vanaf weten te praten. Mijnautocoach.nl is de website om je auto te laten aankopen. Het inzetten van de coach heb je snel terugverdiend door de voordelen die je eruit haalt. Ervaringen en beoordelingen van klanten die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mijn auto coach

Je kent het misschien wel: je bent nodig toe aan een andere auto. Jouw oude bakkie begint nu wel heel erg te rammelen. Waar zoek ik? Welke 2e hands autoverkoper kan ik vertrouwen? Is die auto echt van een oud vrouwtje geweest? Heeft de wagen altijd binnen gestaan zoals de verkoper jou vertelt. Vragen die jou onzeker maken. Dat maakt het zoeken naar een andere auto een uiterst onzekere bezigheid.

Wil je wat meer zekerheid en steun ga eens kijken op de site www.mijnautocoach.nl. Mijnautocoach.n; werkt met pakketten. Je kunt autocoach laten zoeken. Je kunt hen ook laten onderhandelen en de technische keuring laten uitvoeren. Is dat gratis? Nee dat zeker niet.
Voor het meest complete pakket betaal je 295 euro. Daarvoor gaat er een expert met jou mee.
Deze doet de inspectie en de proefrit en stelt een rapport op. Daarbij onderhandelt hij met de verkoper over de mankementen die verholpen moeten worden. Een veilig gevoel!

Als dit concept ook in de praktijk werkt zou het weleens een doorslaand succes kunnen worden.

Ervaring van Jacqueline, toegevoegd op 9 december 2014

Het heeft me ontzettend geholpen dat er iemand bij was met verstand van zaken.

Ervaring van e m, toegevoegd op 13 november 2014

Zeer aardige mensen bij mijnautocoach, goed verstand van zaken.

» Mijn auto coach Review

Mijn ervaring plaatsen