Mijndomein ervaringen en beoordelingen

Lees alle ervaringen en beoordelingen over webhosting van Mijndomein. Naast ervaringen kan je ook klachten, storingen en informatie over Mijndomein bekijken. Heb je zelf ervaring met Mijndomein, deel jouw mening met andere door een review te plaatsen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Mijndomein

Op de site mijndomein.nl kan je je eigen domein naam registreren. Ook is het mogelijk om de complete website via mijndomein te maken met een eenvoudig systeem. Het registreren vanaf een domeinnaam kan al vanaf 9 euro per domein naam.
Er is een ruime keuze aan namen zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld .nl, .eu, .com maar ook de wat apartere namen zoals onder andere .me, .ninja en .dance zijn mogelijk. Mijndomein komt steeds weer met nieuwe namen zodat je eindeloos kunt kiezen.
Naast webshosting bied mijndomein ook webmail aan met je eigen gekozen naam als mail adres. Dit zit ook standaard in het pakket.
Mijndomein.nl bied daarnaast een mogelijkheid tot het leasen van een auto. Deze auto's zijn voorzien van reclame, als je liever zonder reclame rijdt dan is dat ook mogelijk tegen meerprijs. Er is een diverse keus aan auto's van klein tot wat groter. Je kunt kiezen tussen 1 of 2 jaar private lease.
Wanneer je een domeinnaam of een complete website wilt dan ben je bij mijndomein.nl aan het juiste adres. Ook voor private lease van een auto is mijndomein een aanrader.

» Mijndomein.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Mijndomein ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews