Mijndomeinauto.nl Ervaringen en Beoordelingen

Meningen en ervaringen over Mijndomein Auto lees je op deze pagina. Bekijk de beoordelingen en stel zelf vast of Mijndomein auto een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. Alle recensies zijn geplaatst door klanten van Mijndomein Auto.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mijndomeinauto.nl

De website mijndomeinauto.nl is een goede plaats voor het aanschaffen van private lease auto's. Ondanks de scepsis die sommige mensen zullen hebben tegenover zaken als auto's aanschaffen via het internet is deze aanbieder toch zeer betrouwbaar. De webwinkel heeft ook een facebookpagina waar veel berichtjes van tevreden klanten te vinden zijn. Op dit moment biedt mijndomeinauto.nl 11 auto's aan waaruit kan gekozen worden. Dit lijkt niet veel, maar de prijs voor het leasen van een wagen via deze website is zeer uitnodigend. Wat je er voor deze uiterst democratische prijzen wel moet bijnemen is reclame op de zijkant van de wagen. Wanneer je dit een probleem vindt biedt de webwinkel wel een optie aan om zonder te rijden, maar dat vertaalt zich in een meerkost van 40 euro per maand. Er moet op dat moment dus worden afgewogen wat voor jou prioriteit heeft. De merken waaruit kan worden gekozen bij mijndomeinauto.nl zijn Fiat, Seat, Volkswagen, Renault, Peugeot en Citroën. Er is dus zeker voldoende variatie qua merk aanwezig. Ten slotte biedt mijndomeinauto.nl nog een bondige uitleg over het verschil tussen het kopen en leasen van een wagen en wat de voordelen van leasen zijn.

Peugeot 208

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 24 september 2014

De auto rijdt heerlijk, enige minpuntje vindt ik de reclame op de achterruit.

Goede klantenservice

Ervaring van Corrie, toegevoegd op 24 augustus 2014

Ik had nog een aantal vragen over de reclame die op de auto's van mijndomein staat. Ik heb nu een aanvraag gedaan en ben benieuwd wat de uitkomst is.

Auto is binnen

Ervaring van A., toegevoegd op 4 januari 2014

Sinds gister in het bezit van een auto van Mijndomein, de reclame is overheersend maar voor deze prijzen, Goedkoper rijden kan bijna niet. Ik ben zzp er dus let op de kosten.

» Mijndomeinauto.nl Review

Mijn ervaring plaatsen