Mijnhartenwens.nl ervaringen en beoorelingen

Mijnhartenwens.nl is een onderdeel van de hartstichting waarbij je een hartje met een wens kan laten graveren. Dit is natuurlijk een prachtig cadeau om aan iemand te geven, maar daarbij gaat een gedeelte van de opbrengst standaard naar de hartstichting. Ervaringen en beoordelingen laten je weten wat voor leuke reacties je krijgt op het geven van een hartenwens.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mijnhartenwens

Via mijnhartenwens.nl kan je een houten white washed hart met tekst online bestellen. Je kan een van de standaard tekst kiezen, maar ook een persoonlijke tekst schrijven. En wat is nou leuker dan jouw dierbare te verblijden met een persoonlijke hartenwens. Voor elke speciale gelegenheid zou je een hartenwens kunnen versturen, denk hierbij aan Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, verjaardag of trouwen. Ook zou je er een kunnen sturen als bedankje of om sorry te zeggen. Mocht je zelf geen inspiratie hebben dan zit er in de standaardteksten vast wel iets voor je tussen. De standaardteksten zijn onderverdeeld in categorieën dus dat is dan makkelijk zoeken.

De houten harten zijn gemaakt van eerlijk FCS hout en voorzien van een milieuvriendelijke verf. De teksten worden in het hout gegraveerd.

Het mooiste van mijnhartenwens.nl is dat je niet alleen jouw dierbare blij maakt met een mooi persoonlijk cadeau, maar er wordt ook een deel van het aankoopbedrag aan de Nederlandse Hartstichting gedoneerd.

Ervaring van E, toegevoegd op 15 februari 2014

Gekregen van een anonieme aanbidder, leuk gemaakt zeg

» Mijnhartenwens Review

Mijn ervaring plaatsen