Mijnleesbril.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Mijnleesbril.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mijnleesbril.nl

Op mijnleesbril.nl kun je goed terecht als je een oog hebt voor trendy, comfortabele en betaalbare leesbrillen in alle prijsklassen, modellen en kleuren. De webshop zelf is vrij nieuw te noemen, maar beschikt echter wel over veel ervaring en kennis over de brillenbranche.Zo heeft het management van mijnleesbril.nl al meer dan 20 jaar ervaring in optiek.

Ze verkopen veel authentieke leesbrillen van verschillende grote merknamen als bijvoorbeeld Ray Ban, Vogue, Polaroid, Ralph Lauren en Porsche. Bij de monturen hebben ze daarnaast verschillende standaard optisch zuivere kant en klare glazen maar ook glazen met sterktes van +1.00 tot +3.00.

Ook voor de zomerse dagen hebben ze bij mijnleesbril.nl een verrassend aanbod van zonneleesbrillen. Deze zijn erg handig als je een stijlvolle en kwalitatief hoge zonnebril zoekt voor als je graag buiten in de zon leest. Bij mijnleesbril hebben ze er daarnaast een punt van gemaakt hun assortment zo goed mogelijk aan te vullen met de laatste trends op het gebied van leesbrillen.

Ervaring van Bianca, toegevoegd op 11 mei 2016

Voor mijn moeder 2 leesbrillen besteld, goede prijs en snelle levering. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Ervaring van Mirthe, toegevoegd op 7 maart 2016

Leesbril was na 4 dagen inclusief weekend binnen. Goed verpakt.

» Mijnleesbril.nl review

Mijn ervaring plaatsen