Mijnslijter.nl ervaringen en beoordelingen

Mijnslijter.nl is een speciaalzaak met een fysieke winkel op het gebied van bijzondere sterke dranken en wijnen. Met persoonlijke aandacht wordt je geholpen met het kiezen van een bijzonder drankje. Alle drank is direct leverbaar en zo heb je de hulp van je online slijter bij het kiezen van een drank. Ervaringen en beoordelingen over de online slijter lees je hier terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mijnslijter

Op de website van mijnslijter.nl kun je de juiste drank vinden die je nodig hebt voor een feest, vergadering enzovoort. Erwin Wijdeveld heeft reeds 25 jaar ervaring in de drankenbranche. Alle de disciplines die hij doorlopen heeft en de ervaringen zijn door hem meegenomen in de exploitatie van de winkel en de web shop. Vier medewerkers die hij momenteel in dienst heeft zijn goed opgeleid en hebben passie voor het werk. Het is vooral een drankenspeciaalzaak op wijn, whisky, champagne en ambachtelijk gedistilleerd. Ook voor cadeau- en partyverhuur en proeverijen bent u aan het juiste adres. Zelfs frisdranken en non-food producten kunnen worden besteld.

Proeflokaal
Wanneer u eerst wilt proeven voordat wat u koopt is dat mogelijk in het proeflokaal. Het proeflokaal is sfeervol ingericht om activiteiten te regelen die met drank te maken hebben. Er is alles aanwezig. Zo zijn er toiletten, airco en gastronomische voorzieningen. Ook is er voldoende parkeerterrein aanwezig.

Bestelling
Voordat u de bestelling plaatst, is het best belangrijk dat u altijd even de aanbiedingen bekijkt. De aanbiedingen kunnen u veel geld besparen.

Ervaring van V, toegevoegd op 2 december 2014

Voor een studentenfeestje groot ingeslagen, keurig op tijd stond de bezorger op de stoep.

» Mijnslijter Review

Mijn ervaring plaatsen