Miky.nl ervaringen en beoordelingen

De beste en goedkoopste GSM aanbiedingen kun je kopen bij Miky.nl. Op deze stijlvolle en overzichtelijke website kun jij kiezen uit de goedkoopste abonnementen van verschillende providers. Handig voor wanneer je wilt overstappen omdat je slechte ervaringen hebt met een provider, bijvoorbeeld. Beoordelingen bekijken voordat je een GSM deal uitzoekt? Je doet het hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over miky.nl

Sinds 2002 draait Miky.nl mee op de Nederlandse markt. Het idee kwam van medewerkers die voor Orange hebben gewerkt en zij hadden ervaring in de telecom en wisten wat de klanten van de toekomst nodig hadden om mobiel te blijven. Miky zit gevestigd in de Caballero fabriek in Den Haag en iedereen gedraagt zich heel informeel. Men houdt er niet van kostuums.

Aanbod Miky.nl

Het aanbod is oneindig tussen GSM en tablet die allemaal energiezuinig zijn. Zo kun je gemakkelijk 500 MB internet en 150 minuten bellen tegen een kleine €15,50 per maand. Ga je voor een duurdere optie dan betaal je maar liefst €17,50 per maand en je hebt dezelfde vooraarden maar een mooiere GSM met meer opties. Voor amper €20 per maand krijg je een gratis tablet en gratis 4 MB internet. Ontdek de mogelijkheden van Miky op gebied van mobiel internet en technologie. Ook al heb je een bestaand GSM abonnement, dankzij Miky kun je hiervan afgeraken.

Ervaring van Nicander, toegevoegd op 20 december 2014

Voor de tweede keer een bestelling gedaan bij Miky. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ervaring van Wieringse, toegevoegd op 4 september 2014

Goede acties, wel weinig keus uit telefoons, maar mijne zat er tussen.

Ervaring van FW, toegevoegd op 2 augustus 2014

Alles is soepel verlopen, pinnen bij de postbode, telefoon direct in bezit.

» miky.nl Review

Mijn ervaring plaatsen