Mini in the box ervaringen en beoordelingen

Miniinthebox.com is een Chinees warenhuis waar je werkelijk alles kan vinden. Van kleding voor de hond tot een oplader voor je iPhone. Alle producten zijn vaak een stuk voordeliger dan in Nederland. Door ervaringen en beoordelingen door te lezen weet je van te voren wat je kan verwachten van jouw bestelling.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Mini in the box

Bij miniinthebox.com hebben ze een ongelofelijk assortiment aan gadgets en accessoires voor vele verschillende elektrische apparaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Mini In The Box. Gelukkig hebben ze bij Mini In The Box wel erg hun best gedaan om alles mooi in bepaalde categorieën in te delen. Zo kun je snel de producten vinden die bijvoorbeeld passen bij het type telefoon dat jij hebt.

Navigeren
Er zijn veel producten te vinden op de site. Toch is het makkelijk om je door de website te navigeren, omdat er vele opties tot selecteren zijn. Ook als je eenmaal een product gekozen hebt, kun je nog andere selecties maken. Ook kun je makkelijk selecteren op onder meer de prijs, zodat je de goedkoopste producten als eerste te zien krijgt.

Verschillende talen
Naast het Nederlands is de site van Mini in The Box ook in vele andere talen te gebruiken. Niet minder dan 15 beschikbare talen heeft de website.

» Mini in the box Review

Mijn ervaring plaatsen