Mini in the box ervaringen en beoordelingen

Miniinthebox.com is een Chinees warenhuis waar je werkelijk alles kan vinden. Van kleding voor de hond tot een oplader voor je iPhone. Alle producten zijn vaak een stuk voordeliger dan in Nederland. Door ervaringen en beoordelingen door te lezen weet je van te voren wat je kan verwachten van jouw bestelling.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mini in the box

Bij miniinthebox.com hebben ze een ongelofelijk assortiment aan gadgets en accessoires voor vele verschillende elektrische apparaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Mini In The Box. Gelukkig hebben ze bij Mini In The Box wel erg hun best gedaan om alles mooi in bepaalde categorieën in te delen. Zo kun je snel de producten vinden die bijvoorbeeld passen bij het type telefoon dat jij hebt.

Navigeren
Er zijn veel producten te vinden op de site. Toch is het makkelijk om je door de website te navigeren, omdat er vele opties tot selecteren zijn. Ook als je eenmaal een product gekozen hebt, kun je nog andere selecties maken. Ook kun je makkelijk selecteren op onder meer de prijs, zodat je de goedkoopste producten als eerste te zien krijgt.

Verschillende talen
Naast het Nederlands is de site van Mini in The Box ook in vele andere talen te gebruiken. Niet minder dan 15 beschikbare talen heeft de website.

Levering

Ervaring van Lex, toegevoegd op 26 februari 2017

Bestellen en betalen is een fluitje van een cent. Artikelen zijn zéér goedkoop. Bij een bestelling met gratis verzending duurt het wat langer, kan tot 10 dagen zijn, maar dat kun je ze niet kwalijk nemen, immers er vind geen verzending vanuit een Nederlandse vestiging plaats, maar rechtstreeks uit China. Een "express" zending duurde 3 tot 5 dagen. Dus iedereen die daarover zeurt wil voor minder dan een dubbeltje op de eerste rang zitten. Verpakking duigdelijk, artikelen tot nu altijd prima in orde. Ik heb nu een paar keer wat besteld en dat ging gewoon goed.

Ervaring van Bas van vliet, toegevoegd op 28 oktober 2014

Al meerdere keren elektronica besteld, goedkoper dan bij kijkshop ofzo

Ervaring van Laure, toegevoegd op 13 oktober 2014

Verzending duurde in totaal 12 dagen, bestel dus niet meer.

Ervaring van erds, toegevoegd op 20 september 2014

paar hoesjes besteld voor mijn telefoon, kwamen via brievenbus post aan

» Mini in the box Review

Mijn ervaring plaatsen