Missetam ervaringen en beoordelingen

Miss Etam is de ideale webshop voor alle vrouwen met netje een maatje meer. Iedere dag heeft de webshop weer een nieuwe collectie met gratis verzendingsmogelijkheden. Lees hier online de ervaringen en beoordelingen van vrouwen die voorgingen bij Miss Etam.nl.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Missetam

Ik ben vaak op zoek naar mooie kleding voor niet al teveel geld. Voor mijn werk, thuis en eventuele feesten. Meestal struin ik de winkels bijlangs, maar een goede vriendin vertelde me van haar positieve ervaring met online shoppen.
Met een kop muntthee op de bank startte ik mijn iPad op. Vrijwel meteen bezocht ik de website van een favoriete winkel van mij; de Miss Etam. De overzichtelijke website liet me al gauw fijn bladderen door alle pagina's met kleding. Wat ik vooral prettig vond is de duidelijke informatie bij elk kledingstuk. Vaak met een leuke aanbieding erbij of een 2 voor de prijs van 1 aanbieding. De kledingstukken waren in meerdere kleuren te hestellen.
Na mijn winkelmandje gevuld te hebben met een paar nieuwe outfits kon ik makkelijk via Ideal betalen. De snelle bezorgservice zorgde ervoor dat ik het direct de volgende dag in huis had. Dit ga ik zeker vaker doen.

» Missetam Review

Mijn ervaring plaatsen