Mobielverbinden.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Mobielverbinden.nl en lees of deze webshop betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mobielverbinden.nl

De webshop Mobielverbinden.nl is onderdeel KommaGo B.V. te Utrecht, eigenaar van verschillende specialistische webshops. Door hun voornamelijk technische productkennis kunnen zij vakkundig advies geven aan hun klanten. Daarnaast houden zij de voorraad van hun shops actief bij waardoor ze meestal de volgende werkdag al kunnen leveren.

Mobielverbinden.nl concentreert zich op producten die te maken hebben met het leggen van een verbinding met een mobiel netwerk. Met hun 3G/4G routers kun je een eigen WiFi-hotspot aanleggen om zo meerdere apparaten te kunnen verbinden met je mobiele abonnement. Ook zijn er USB dongles beschikbaar om alleen je laptop onderweg in verbinding te houden.

Je kunt bij Mobielverbinden.nl ook terecht voor de 3G/4G abonnementen. Van Vodafone of KPN kun je dan een sim-only abonnement afsluiten die volledig is toegespitst op dataverkeer via 3G of 4G. KommGo B.V. heeft met Mobielverbinden.nl dus een zeer specialistische webshop in handen die op het gebied van 3G/4G netwerken een compleet aanbod heeft.

Ervaring van B, toegevoegd op 16 mei 2015

De bestelde router was snel in huis, installatie was eenvoudig, goede beschrijving in het boekje. Zit nu in de tuin dit te schrijven.

Ervaring van Bart, toegevoegd op 16 december 2014

Goede winkel waar de klant voorop staat, wilde een netwerk aanleggen voor 2 huizen naast elkaar, goed advies gekregen via de telefoon.

» Mobielverbinden.nl Review

Mijn ervaring plaatsen