Molenheide ervaringen en beoordelingen

Bungalowpark Molenheide.be is misschien wel het bekendste vakantiepark van België. Dit komt voor een groot deel natuurlijk door de uitgebreide reclame die er gemaakt wordt. Ervaringen en beoordelingen op onze site geven je een eerlijk beeld over een heerlijke relax vakantie op Molenheide.be.

Mijn ervaring plaatsen

Over Molenheide

Molenheide is een bungalowpark geïnspireerd door de natuur gelegen te Houthalen-Helchteren in België. Het park is zeer kindvriendelijk.

Wil je een rustgevende vakantie dan moet je bij Molenheide zijn. Het bungalowpark heeft veel diverse faciliteiten te bieden. Dit kan gaan van indoor attracties, sport-ontspanningsevenementen tot drank- en eetgelegenheden. Zij hebben zelfs een animatieprogramma voor kinderen waardoor dit zeker een geweldige gezinsvakantie zal worden!

Kinderen kunnen zich ook uitleven in het "Kids Valley" dit is een indoor speelparadijs of in het "Aquapolis". Zoals de naam doet vermoeden is dit laatste een indoor zwemfestijn!

Molenheide beschikt over 12 verschillende soorten bungalows. Gaande van eenvoudige huisjes tot luxe villa's, telkens voor 4-10 personen. Er is zelfs ook een kleine camping voorzien! Hier kunnen de kampeerders hun tent opslaan en ook genieten van de faciliteiten!

Regelmatig kan je ook genieten van leuke kortingen of acties waaronder de voordelige vroegboekkorting. Ben je niet zo bepaald iemand die er vlug bij is dan kan je ook beroep doen op de voordelige last minutes!

Wil je een ontspannende gezinsvakantie in een natuurvriendelijke omgeving? Kies dan voor Molenheide!

Leuk park

Ervaring van Sab, toegevoegd op 10 juli 2014

normaal gaan we vaak naar centerparcs maar dit keer naar molenheide, prijzen zijn niet al te hoog en de huisjes zijn goed (voor die prijs)De kids vonden het zwembad met de vele glijbanen fantastisch. Al met al geef ik dit vakantiepark een 7,5

Nieuw huisje

Ervaring van Stoefjes, toegevoegd op 16 juni 2014

Wij kregen een nieuw huisje maar andere mensen hoorden wij klagen over oude huisjes. Vraag dus om een nieuw huisje als er plek is :D

Gratis extra luxe huisje

Ervaring van Fa, toegevoegd op 10 mei 2014

omdat mijn vader slecht ter been is hebben we een up grade gekregen naar een beter huisje. Ontzettend bedankt hiervoor Molenheide.

» Molenheide Review

Mijn ervaring plaatsen