Molke.nl ervaringen en beoordelingen

De ideale vakantie in eigenland beleef je in Molke. Molke is gelegen in de natuur midden in het prachtige Twente. Je kan verblijven in een luxe bungalow of op de camping zelf verblijven. Ervaringen en beoordelingen helpen je een keuze maken tussen de diverse accommodaties in Molke.

Mijn ervaring plaatsen

Over Molke

Familiebedrijf Mölke begon in 1973 als een camping in het Twentse dorp, onderdeel van de gemeente Wierden. Ruim veertig jaar later en tot in de derde generatie is het een volledig recreatie- en horecabedrijf met veel vakantie-, recreatie- en ontspanningsmogelijkheden.

Aanbod

Het vakantiepark van Mölke is het hele jaar geopend en biedt behalve campingplaatsen ook huisjes aan. Veel van de activiteiten en gelegenheden op het park zijn ook toegankelijk voor mensen die er niet verblijven, met als belangrijke uitzondering het overdekte zwembad. Andere binnenactiviteiten zijn het showbowlen en de overdekte speeltuin.
Buitenactiviteiten variëren van oud-Hollandse spelletjes tot de schietbaan waar men naast boog- en buksschieten ook met de blaaspijp aan de gang kan. De omgeving is te verkennen door middel van excursies of op eigen houtje met bijvoorbeeld bootjes, kano's, huifkarren of familiefietsen.
Mölke is voorzien van een partycentrum dat te huur is voor feesten en vieringen, met zowel mogelijkheden voor een hele dag of avonden en het dinercafé op het park is gespecialiseerd in groepen in gezinnen.

Teleurstellend eten

Ervaring van Verduyn Lunel, toegevoegd op 18 augustus 2019

Na een weekendje in de buurt te mogen vertoeven dachten wij met ons gezin even een avondje te gaan bowlen en wat te eten. Ontvangst was ok. Uurtje bowlen was prima. Alleen op het moment dat wij wat te snacken gingen bestellen ging het eigenlijk al fout. Een simpel garnalen snack lag te lang in de frituur en het broodplankje kwam pas na 2x vragen en dat werd geserveerd met 2 dipsausjes die niet echt bij brood pasten. Kan gebeuren denk ik zo. Wij besloten om ook ons diner op deze avond te nuttigen want onze kids hadden het reuze naar hun zin. De kids hadden een tomatensoepje. Zijn onze kids niet de moeilijkste eters maar die lieten ze staan. Ik dacht neem even een hapje. Begreep gelijk waarom ze het lieten staan. Zou het mijn hond nog niet geven. Mijn vriendin een Twentse spies een combo van verschillende soorten vlees en kip van de grill. Was inderdaad van de grill en daar was ook alles mee gezegd. Geen smaak of kraak aan. Ik zelf had voor de spareribs gekozen. Ik had trek in een goed gemarineerde spareribs die mals van het botje zou vallen met een heerlijke dipsaus erbij. Helaas dit was maar een illusie. Spareribs waren bagger vet slecht gemarineerd en taai en helaas het vlees viel niet van het botje af. De saus die ik er bij kreeg was dezelfde als bij het plankje brood.De bediening was enigzins gelukkig nog gastvrij en vriendelijk. Al om al de kids hadden een leuke avond daar ging het uit eindelijk om. Maar €100,-moeten betalen voor het meest beneden de maat opgediende eten wat ik heb mee gemaakt vond ik dit wel zeer teleurstellend!!

Super fijn vakantiepark

Ervaring van JH Spaans, toegevoegd op 21 februari 2019

We zijn altijd zeer tevreden we hebben daarom ook al weer geboekt voor de zomervakantie dit wordt voor ons al de 7de keer we komen hier graag het is een gemoedelijk park vriendelijk personeel mooie ruime plekken het is er schoon en een mooie omgeving ligt aan de Regge je kan zelfs op de fiets je boodschappen doen in Rijssen het is een super plek maar ook voor ouders met kleine kinderen is dit een een geschikte plek dus een echte aanrader wij vertoeven hier graag

Ervaring van Fien en Co, toegevoegd op 7 mei 2014

De bungalette was eenvoudig, maar schoon. Voor deze prijs een prima accommodatie.

Ervaring van fam Denkery, toegevoegd op 11 september 2013

Heerlijke vakantie gehad, mooi weer ook, je waant je in het buitenland.

» Molke Review

Mijn ervaring plaatsen