Molke.nl ervaringen en beoordelingen

De ideale vakantie in eigenland beleef je in Molke. Molke is gelegen in de natuur midden in het prachtige Twente. Je kan verblijven in een luxe bungalow of op de camping zelf verblijven. Ervaringen en beoordelingen helpen je een keuze maken tussen de diverse accommodaties in Molke.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Molke

Familiebedrijf Mölke begon in 1973 als een camping in het Twentse dorp, onderdeel van de gemeente Wierden. Ruim veertig jaar later en tot in de derde generatie is het een volledig recreatie- en horecabedrijf met veel vakantie-, recreatie- en ontspanningsmogelijkheden.

Aanbod

Het vakantiepark van Mölke is het hele jaar geopend en biedt behalve campingplaatsen ook huisjes aan. Veel van de activiteiten en gelegenheden op het park zijn ook toegankelijk voor mensen die er niet verblijven, met als belangrijke uitzondering het overdekte zwembad. Andere binnenactiviteiten zijn het showbowlen en de overdekte speeltuin.
Buitenactiviteiten variëren van oud-Hollandse spelletjes tot de schietbaan waar men naast boog- en buksschieten ook met de blaaspijp aan de gang kan. De omgeving is te verkennen door middel van excursies of op eigen houtje met bijvoorbeeld bootjes, kano's, huifkarren of familiefietsen.
Mölke is voorzien van een partycentrum dat te huur is voor feesten en vieringen, met zowel mogelijkheden voor een hele dag of avonden en het dinercafé op het park is gespecialiseerd in groepen in gezinnen.

» Molke Review

Mijn ervaring plaatsen