Mona-mode.nl ervaringen en beoordelingen

Mona-mode.nl is er voor iedere stijlvolle vrouw of moeder die er graag leuk uit wil zijn. Je kan in de shop terecht voor leuke spulletjes en accessoires. Benieuwd geworden naar de ervaringen van anderen over de online shop? Je leest ze samen met de beoordelingen op onze website. Je hebt zo van te voren een idee wat je kan verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over mona-mode.nl

Op zoek naar stijlvolle mode? Bij mona-mode.nl bent u aan het juiste online adres. Deze webwinkel verkoopt de collecties van de meest stijlvolle en degelijke merken als Alpina, Bonita, Felina, Jenny, Gabor en nog veel meer kwalitatief hoogwaardige merken.
De site is overzichtelijk gecategoriseerd en u kunt zowel op merk als op collectie als naar kledingstuk zoeken. Met verdere zoekspecificaties kunt u uw zoekopdracht verfijnen en zo eenvoudig het geschikte kledingstuk vinden.

Mona-mode.nl is bekend van het Mona mode magazine, waarin u ook de collecties kunt aanschouwen en bestellen. Online geniet u van nog meer gemakken en eenvoudig bestellen. U betaalt veilig met Ideal en de bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden. Ook behoud u het recht op retourneren wanneer de producten toch niet in de smaak vallen.

Dus voor het grootste assortiment aan stijlvolle kleding, de nieuwtjes over de laatste trends en voor de beste service gaat u naar mona-mode.nl

Ervaring van Indra, toegevoegd op 2 februari 2015

Leuke kleding die je niet ziet hangen in Nederlandse winkel. Enige minpuntje vind ik zijn de hoge verzendkosten

Ervaring van W, toegevoegd op 14 oktober 2014

Mijn moeder bestelt hier vaak kleding, alleen laatste keer is het compleet misgegaan, er is een pakket ter waarde van 150 euro zoekgeraakt. iedereen wijst naar elkaar en mijn moeder moet nu betalen voor iets dat ze niet heeft gehad.

» mona-mode.nl Review

Mijn ervaring plaatsen