Monfranceschoenmode.nl ervaringen en beoordelingen

Elegante damesschoenen of stijlvolle herenschoenen met bijpassende accessoires kopen? Bij Monfrance (opgericht in Maastricht) kun je ze vinden. Voor iedere gelegenheid vind je hier mooie schoenen met bijpassende accessoires. Meer lezen over de ervaringen die anderen gehad hebben met Monfrance kun je hier lezen (er zijn ook beoordelingen over Monfrance te vinden).

Mijn ervaring plaatsen

Over monfranceschoenmode

Monfrance Schoenmode is een website waar je erg veel exclusieve schoenen kan vinden van vele bekende merken. Zeker voor de wat deftigere shopper is Monfrance Schoenmode erg interessant. Bij de schoenen is altijd een extra stukje informatie te lezen, zodat een bezoeker al wat extra te weten komt onder bijvoorbeeld de vorm van een schoen.

Aanbeveling
Bij de producten staan mooie afbeeldingen en een beknopt stukje informatie. Ook worden er aanbevelingen gedaan over producten die misschien leuk of handig zijn om te combineren met het item dat je aan het bekijken bent.

Garantie
Monfrance Schoenmode wil haar klanten graag kwaliteit voorschotelen. Je hebt als klant dan ook de mogelijkheid de schoenen terug te brengen als ze je niet bevallen. Je kunt ook makkelijk contact opnemen met de klantenservice van Monfance Schoenmode. Tevens is het mogelijk op je in te schrijven voor de nieuwsbrief om helemaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondt schoenmode.

Bediening bij aankoop heren schoenen.

Ervaring van w.janssen, toegevoegd op 27 mei 2018

Op zaterdag 26 mei bezocht ik - oud 82 jaar - met mijn kleindochter uw zaak in de Havenstraat te Maastricht. Omdat ik nagenoeg uitsluitend van Bommel of van Lier schoenen draag, was ik thans opzoek naar zwarte van Bommel schoenen met veters. Dankzij de uitstekende bediening en behulpzaamheid van de dames in die zaak kocht opa - na enig overleg met mijn kleindochter - de schoenen P3381 black calf. Schoenen met spitsere punten dan die ik gewend ben, maar ja ook op mijn leeftijd moet je je aanpassen aan de mode. Ik vond het zinvol u van mijn 5 sterren beoordeling te informeren. Chapeau ! voor het personeel in die zaak.

Perfecte service

Ervaring van Patricia, toegevoegd op 8 december 2015

Gistermiddag schoenen via de webshop besteld en vanmiddag had ik ze al in huis. Schoenen keurig verpakt en zelfs nog kerstchocolaatjes erbij. Onmiddellijk na de bestelling ontving ik een bevestiging en kon de zending volgen. Goede snelle service, mooie schoenen. Deze winkel kan ik iedereen aanbevelen.

Ervaring van MJI, toegevoegd op 8 februari 2015

Had nog een vraag over mijn schoenen, hoe ze vielen en wat de materialen precies waren. Aardige mevrouw kon alles precies uitleggen, direct daarna de bestelling gedaan via de webshop.

Ervaring van Ingrid, toegevoegd op 13 september 2014

Vriendelijke mensen in de winkel. een van mijn favoriete schoenenwinkels in Maastricht.

» monfrance schoenmode Review

Mijn ervaring plaatsen