Monuta ervaringen en reviews

Lees diverse ervaringen en reviews over Monuta uitvaartverzekeringen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Monuta

We komen er allemaal eens voor te staan dat we van een dierbare afscheid moeten nemen. Op zo’n moment komt er veel op u af. Het is op daarom van groot belang dat er voor u op zo’n moment alles wordt geregeld. Op de website van monuta.nl kunt u een goede uitvaartverzekering afsluiten. Wanneer het overlijden plaatsvindt wordt de zorg dan uit handen genomen. Bij een melding van overlijden komt er een uitvaartverzorger bij u langs voor het regelen van de uitvaart. Men is 24 uur per dag bereikbaar en dat 7 dagen per week om een overlijden te melden. Voordat u een uitvaartverzekering afsluit kunt u, als u vragen heeft, deze altijd stellen. Men zal u daarbij op de juiste wijze te woord staan en u voorzien van de beste oplossing.

Voordelen
Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering bij Monuta heeft u verschillende voordelen. Op de eerste plaats is het van groot belang dat u uw wensen vooraf kenbaar kan maken zodat er bij de uitvaart rekening mee wordt gehouden. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd en u kunt 24 uur per dag en dat 7 dagen per week gratis om advies vragen.

Ervaring van A en G, toegevoegd op 10 maart 2015

Wij zijn ontzettend goed geholpen en gesteund door de medewerkers van Monuta toen onze vader plotseling overleed. Nogmaals bedankt voor alles wat jullie gedaan hebben. A en G

Ervaring van Marta, toegevoegd op 6 november 2014

Vorige week mijn uitvaartverzekering geregeld via Monuta, kreeg vandaag de papieren binnen, geeft me een goed gevoel dat mijn kinderen niets hoeven te betalen.

» Monuta Review

Mijn ervaring plaatsen