Mooieriemen ervaringen en beoordelingen

De aanschaf van een nieuwe riem kan absoluut een pronkstuk zijn van je outfit. Het is alleen de vraag welke riem er goed bij je outfit past. Mooieriemen heeft absoluut één van de grootste collecties van Nederland. Als je de ervaringen en beoordelingen mag geloven dan zit er absoluut wel een riem voor jouw bij.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mooieriemen

Mooieriemen.nl is een online webshop gespecialiseerd in het verkopen van riemen. Deze riemenspeciaalzaak is de grootste in de hele Benelux!

Een goede riem gaat jaren mee en is dus een kwaliteitsvol product. Bij Mooie Riemen koop je zonder enig risico de beste riemen aan de laagste prijzen! Al hun riemen zijn trouwens van gerenommeerde merken, of met andere woorden de kwaliteit is gewaarborgd!

Wanneer je jouw bestelling plaatst en de riem is in voorraad dan mag je deze binnen 1-2 werkdagen verwachten bij je thuis! Om misverstanden te vermijden heeft Mooie Riemen bij ieder product een verwachte levertijd aangegeven. Deze verzending is volledig gratis voor de koper indien je een bestelling plaatst van meer dan 30 euro.

De klantenservice van Mooie Riemen is te bereiken via e-mail of via het online formulier op de website. Bij vragen of klachten zullen zij je meteen verder helpen en dit binnen 24 uur. Vaak gebeurt het dat je al binnen enkele uren een antwoord van hun zal mogen ontvangen!

Bij Mooie Riemen zal je zeker en vast terugkeren voor een volgende bestelling!

eerste ervaring: goed

Ervaring van , toegevoegd op 9 juli 2014

snelle levering en fijne klantenservice zijn ook goed bereikbaar. ook de kwaliteit van mijn riem is goed

» Mooieriemen Review

Mijn ervaring plaatsen