Motorbandencollectief.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Motorbandencollectief en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Motorbandencollectief

Op zoek naar een goedkope manier om nieuwe motorbanden te kopen? Maak dan gebruik van het motorbandencollectief.nl. De motorbanden worden collectief ingekocht met andere bedrijven, waardoor ze tegen een scherpe prijs verkocht kunnen worden aan de consument. Het assortiment is breed met verschillende merken en typen banden. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor winterbanden of all season banden. Met winterbanden heb je waarschijnlijk ook nieuwe velgen nodig. Je kan deze direct mee bestellen bij het motorbandencollectief.nl.

Advies over de keuze voor een nieuw paar banden.

Motorbandencollectief.nl verkoopt niet alleen nieuwe motorbanden, maar kan ook helpen met de keuze voor een nieuw paar banden. Ze helpen je graag bij de keuze van de juiste banden onder jouw motor. Als je de motor uit de stalling haalt, dan is het wel slim om eerst de banden te controleren. Als de banden toch niet in orde zijn dan is het slim om direct een paar nieuwe banden te bestellen. Vooral na een winter kunnen de banden van het vele stilstaan versleten zijn.

Ervaring van Mark, toegevoegd op 24 augustus 2014

Telefonisch contact gehad en de banden moesten besteld worden, krijg ze over ongeveer 2 weken, tot nu toe zeer tevreden.

» Motorbandencollectief Review

Mijn ervaring plaatsen