Motorkledingonline.nl

Motorkledingonline.nl is de website waar iedere liefhebber van motor rijden terecht kan. Je kan hier namelijk shoppen voor unieke motorkleding inclusief laarzen en andere accessoires. Rust je kleding ook nog uit met een bijpassende helm en je bent helemaal klaar voor een motortochtje. Maak handig gebruik van ervaringen en beoordelingen en je bent klaar om op de motor te stappen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Motorkledingonline

Motorkledingonline.nl is een verzameling van meerdere websites waar motorkleding en accessoires worden verkocht. Alle websites zijn onderverdeeld in categorieën en subcategorieën. Dit is om het overzichtelijk te houden. De categorieën met zijne subcategorieën zijn als volgt:

Kleding & laarzen
Motorkleding, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorprotectie, kindermotorkleding en scooterkleding.

Helm & vizier
Motorhelmen, helmvizieren en motorbrillen.

Vakantie & stalling
Motorbagage, motorstalling, motorsloten, motornavigatie en motorelektronica.

Fashion & fun
Motormerchandise en motormode.

Onder al deze subcategorieën vind je diverse soorten, modellen, kleuren, merken. De websites zijn erg overzichtelijk en makkelijk om te gebruiken. Je kunt zelf kiezen uit verschillende leverings- en betaalmogelijkheden. Mocht je spullen willen retourneren, is dat ook mogelijk. Ook zou je langs kunnen gaan in de showroom. Hier heb je de mogelijkheid om het motorpak of helm echt te passen. En als je maat er niet tussen zit, kan deze kosteloos worden nageleverd.

Ervaring van Fra, toegevoegd op 15 januari 2015

Nieuw motorpak was na 3 dagen in huis. past precies en heel mooi leer.

Ervaring van T, toegevoegd op 26 november 2014

Ik wilde een grote bestelling plaatsen, en dacht stuur eens een mail om te vragen of er korting mogelijk was, en gelukkig was dit mogelijk. Heel aardig antwoord van de medewerker.

» Motorkledingonline Review

Mijn ervaring plaatsen