Movenpick.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Movenpick hotels en lees wat andere klanten van dit hotel vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Movenpick

Mövenpick Hotels & Resorts is een internationaal hotel management bedrijf met vestigingen in 24 landen. De groep bestaat uit onder andere 83 hotels, resorts en Nijl cruiseschepen. Mövenpick Hotels & Resorts richt zich op Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië met een gevarieerd aanbod zakelijke en conferentiehotels evenals vakantieresorts. Het hoofdkantoor bevindt zich in Zwitserland en is bovenalles servicegericht.

Sparen voor korting

Als je overnacht in een Mövenpick hotel spaar je tegelijkertijd 'miles', je kunt ook meedoen aan verschillende loyaliteitsprogramma's voor zowel de zakelijke als particuliere bezoeker. Movenpick.com is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Maak een keuze voor het land waar je naar toe wilt en kies een hotel, vervolgens kun je uit de mogelijkheden een reservering maken. Movenpick.com maakt het mogelijk om diner reserveringen te maken en voor speciale actie tarieven te overnachten in de verschillende hotels. Net zo eenvoudig als het is om een hotelkamer te reserveren kun je een cruise over de indrukwekkende Nijl boeken. Laat je meevoeren door Egypte en geniet van het Mövenpick comfort aan boord.

Ervaring van Filip en Silvia, toegevoegd op 14 april 2016

Heerlijk hotel met mooi uitzicht over Amsterdam. Roomservice was top en de bedden lagen heerlijk. Aanrader als je een weekendje Amsterdam gaat boeken.

Ervaring van F, toegevoegd op 10 juli 2015

Al meerdere Movenpick hotels bezocht in binnen en buitenland. Altijd vriendelijke medewerkers en prijs kwaliteit is prima in orde.

» Movenpick.com review

Mijn ervaring plaatsen