Muizenshop.nl ervaringen en beoordelingen

De muizenshop.nl is de expert als het aankomt op een nieuwe muis. De meest unieke computermuizen kom je hier tegen. Vaak zijn ze draadloos of voorzien van unieke kwaliteiten om te gamen. Ervaringen en beoordelingen helpen je uiteindelijk om een bestelling voor een nieuwe muis te plaatsen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Muizenshop

Op muizenshop.nl kun je allerlei verschillende muizen vinden voor al je elektronische apparatuur. Je kunt muizen vinden voor je laptop en je computer, maar ook speciaal voor het gamen of voor het geval dat je vaak presentaties geeft. Bovendien zijn er op de site muismatten, toetsenborden en koptelefoons te vinden. De site heeft handige zoekmenu's, waarmee je eenvoudig het product kan vinden waarnaar je op zoek bent. Je wilt bijvoorbeeld een laptopmuis bestellen. Je kunt dan gerichter zoeken door aan te geven of de muis draadloos moet zijn, of je links- of rechtshandig bent en hoeveel knoppen de muis moet hebben. Verder kun je selecteren op kleur en merk en nog een aantal andere dingen. Een bestelling plaatsen is eenvoudig en je hoeft je hier niet voor te registeren. Wel krijg je bij het kopen een account, waarmee je onder andere je bestelling kunt volgen. Klanten zijn tevreden over de webshop en beoordelen de site met 4 van de 5 sterren.

Ervaring van Sa, toegevoegd op 11 februari 2015

Logitech muis gekocht, snel in huis, goed verpakt, kreeg hem bijna niet uitgepakt, hij werkt heerlijk de muis koop eigenlijk altijd van Logitech

Ervaring van Fiona, toegevoegd op 1 december 2014

De touchpad die ik had gekocht bij Muizenshop was niet zoals ik had gedacht, teruggestuurd en netjes mijn geld teruggekregen binnen enkele dagen.

» Muizenshop Review

Mijn ervaring plaatsen