Mylamp.nl ervaringen en beoordelingen

Online verlichting kopen word makkelijk gemaakt door mylamp.nl. Deze webwinkel heeft een groot assortiment waaruit je een keuze kunt maken. In reviews op onze site kun je ervaringen bekijken die anderen gehad hebben met mylamp.nl. Samen met de beoordelingen kun je zo bepalen of mylamp.nl iets voor jou is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mylamp.nl

Als webshop gevestigd in Geleen met Webshop Keurmerk biedt mylamp.nl hun klanten binnen en buitenverlichting aan. Alle producten worden aangeboden op categorie, kamer, merk en stijl zodat je makkelijk aan de juiste lamp komt. Om te kunnen bestellen dien je je te registeren op de site waarna je je aankopen kan aangeven. Eenmaal je je aankopen hebt afgerond kan je online betalen waarna de goederen naar het door jou opgegeven adres worden verstuurd, voor Nederland, België en Duitsland worden er vanaf een bestelling van 50 euro geen verzendkosten aangerekend. Behalve op de lichtbronnen genieten alle aankopen een garantie van 2 jaar en er is een 30 dagen retourrecht op de aankopen. Je hebt als klant ook de mogelijk je goederen te gaan bekijken of afhalen in de showroom op de op de site vermelde openingsuren. Heb je nog verdere vragen dan kan je het team van mylamp.nl elke werkdag telefonisch bereiken of een mailtje sturen en dit ook voor problemen of klachten die zouden opduiken.

Spots besteld

Ervaring van E, toegevoegd op 15 september 2014

4 Spots voor boven onze bank besteld, precies diegene die we al hadden. waren in veel winkels niet meer leverbaar wel bij My Lamps.

Industriele lamp

Ervaring van Josephina, toegevoegd op 12 augustus 2014

Wekenlang allerlei winkels afgegaan maar niet kunnen vinden wat we zochten. uiteindelijk bij Mylamp uitgekomen en 4 industriele lampen gekocht die precies passen bij onze inrichting. Levering was snel en de lampen waren goed verpakt waardoor er geen schade kon ontstaan.

» Mylamp.nl Review

Mijn ervaring plaatsen