Mymediacenter.nl ervaringen en beoordelingen

Allerlei media apparaten zoals harde schijven, mediaspelers en IP Camera‬ôs vind je bij mymediacenter.nl. Er is zelfs een categorie waarin je de producten die afgeprijsd zijn kunt bekijken. Sla je slag! Eerst reviews en beoordelingen bekijken? Laat de ervaringen van andere mensen je overtuigen te kopen bij mymediacenter.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mymediacenter

My Media Center is een webshop voor al je mediabenodigdheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mediaspelers, IP-camera's en NAS-servers met de meest voordelige prijzen. Onder de merken aangeboden merken bevinden zich onder andere Eminent, Axis Communications en Foscam. My Media Center vindt het belangrijk dat je goed geholpen wordt. Daarom bieden ze aan om je thuis te helpen met het installatieproces. Zo kun je snel en zonder gedoe genieten van wat je hebt gekocht. Het is daarom ook niet vreemd dat My Media Center afgerond een volle negen krijgt van de gebruikers op Thuiswinkel Waarborg en vijf sterren op tweakers.net. Mocht het toch zijn dat je niet helemaal tevreden bent, dan mag je binnen veertien dagen je product retourneren of ruilen. Zonder opgaaf van redenen. Als je voor 16:00 besteld, is je aankoop bovendien de volgende dag in huis. Vanaf vijftig euro kun je het zelfs gratis laten verzenden. Betalingen kunnen worden voldaan met iDeal, PayPal, Visa en MasterCard.

Ervaring van Frerik Johanse, toegevoegd op 8 februari 2015

Goede service, ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden. Via track and trace code is je bestelling te volgen tot aan de deur.

Ervaring van Thomas, toegevoegd op 11 september 2014

Al 3 keer besteld bij deze winkel, elke keer de goedkoopste na meerdere prijsvergelijkingen op verschillende websites.

» Mymediacenter Review

Mijn ervaring plaatsen