Mymoza.com ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over My Moza en lees wat andere klanten van dit product vinden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mymoza.com

My Moza is een leuke website om een creatief cadeau te geven aan iemand die je niet wilt laten zitten met een simpel cadeautje. Het idee van My Moza is niet revolutionair, maar wel ontzettend leuk en via My Moza ook nog eens voordelig.

Het idee van My Moza is het maken van een mozaïekfoto. Mozaïek bestaat natuurlijk uit diverse kleine onderdelen. Een mozaïekfoto bestaat daarom ook uit verschillende kleine foto's die samen een grote foto vormen. Van veraf zie je alleen de grote foto, van dichtbij zie je ook alle talloze kleine foto's die het mozaïek maken hoe het er uit ziet. Ontzettend leuk en nog leuker om te geven.

Gebruik van My Moza is niet gratis. Het downloaden van je mozaïekfoto kost 6 euro. Je krijgt de foto dan in hoge resolutie en je kan hem afdrukken of op een canvas laten drukken via een andere website. Het is ook mogelijk om je foto af te laten drukken bij My Moza. De prijzen beginnen bij 17,90 euro en je krijgt de foto dan afgedrukt op mooi Fuji Fotopapier.

Op zoek naar een leuk, goedkoop en uniek cadeautje? Ga naar mymoza.com!

Ervaring van Brenda, toegevoegd op 16 april 2016

Het eindresultaat op poster is echt super gaaf.

Ervaring van Moniek Smits, toegevoegd op 6 januari 2016

Vandaag mijn afdruk binnen, heeft 5 dagen geduurd, iets langer dan jullie beloofd hadden, ben zeer content over het eindresultaat.

» Mymoza.com review

Mijn ervaring plaatsen