Myphotofun.nl ervaringen en beoordelingen

Die mooie ervaringen die je hebt vastgelegd kun je in een fotoboek omtoveren op de website van myphotofun.nl. Het is niet alleen gemakkelijk om te doen, maar een fotoboek is al binnen een paar minuten ontworpen en besteld. Waarom de keuze laten vallen op myphotofun.nl en niet op een andere website waar je fotoboeken kunt maken? De beoordelingen laten je het antwoord weten.

Mijn ervaring plaatsen

Over myphotofun.nl

Een fotoboek kan je heel gemakkelijk zelf maken, maar mypfotofun biedt je de service aan tegen een zeer lage prijs. Een fotoboek maken via hun is eenvoudig, voordelig en nog eens supersnel. Het moet gedaan zijn om wondermooie herinneringen op de computer te laten staan. Maak er een mooie fotoboek van en je hebt de herinneringen voor altijd bij de hand. Dagelijks leveren zij de mooiste boeken van de mooiste momenten in je leven en dat tegen een weggeefprijs.

Fotoboeken tegen de laagste prijzen

Naast de fotoboeken die ze je kunnen leveren tegen €12,95 kun je ook zelf kalenders laten maken voor nog geen €10.00. Stel je voor dat je allerlei kinderfoto’s opstuurt en dat zij voor elke maand een andere foto maken. Zo heb je de schattigste foto’s altijd binnen handbereik. Op de webshop kun je bij andere producten allemaal verschillende soorten kaarten vinden zoals kerstkaarden, verjaardagskaarten die je zelf kunt bewerken.

Ervaring van Vera, toegevoegd op 24 februari 2015

De software kan wel wat soepeler maar de producten zijn goed gelukt. Verzending duurde ongeveer 10 dagen bij ons.

Ervaring van Paauwe, toegevoegd op 10 november 2014

Snelle verzending, mooie afdrukken.

Ervaring van Mike, toegevoegd op 22 oktober 2014

Het maken kost even wat tijd maar het eindproduct is supercool geworden, iedereen aan wie ik het gegeven heb is zeer blij verrast.

» myphotofun.nl Review

Mijn ervaring plaatsen