Mysurvey ervaringen en beoordelingen

Betaald worden om je mening te geven? Dat is het concept van mysurvey.com. Vul hier vragenlijsten in en word beloond met geld of een waardebon. Ervaringen zijn er genoeg met deze website: het is de grootste surveywebsite van allemaal. Je kunt ondanks dit feit nog steeds beoordelingen inzien om zeker te zijn van mysurvey.com.

Mijn ervaring plaatsen

Over Mysurvey,com

mysurvey.com is een online platform waar je geld en prijzen kan verdienen.

My Survey is één van de grootste online platformen waar je enquêtes kan invullen en daarmee geld en prijzen kan verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account aan te maken op de website. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag. Hierna zal je account gecontroleerd worden voordat je aan de slag kan. Ongeveer een dag later zal je al een email ontvangen met de beschikbare enquêtes die je kan invullen.

De meeste enquêtes zijn kort en duren maximum 10 minuten om deze volledig in te vullen, maar er zijn ook enquêtes die veel langer kunnen duren. Hoe langer een enquête duurt hoe meer geld je verdient. Schrijf je vandaag nog in en begin met het verzamelen van punten!

Als je graag meer informatie wilt over de werking van mysurvey dan kan je de klantendienst ook altijd contacteren. Zij zijn te bereiken via e-mail en telefonisch. Ze zullen je zo goed mogelijk helpen.

Ervaring van Thea Gersman, toegevoegd op 16 oktober 2014

Regelmatig doe ik mee aan onderzoeken, ik wissel de punten 1 maal per jaar in voor een cadeaubon van Bol.com.

Ervaring van Maaike, toegevoegd op 6 maart 2013

Jammer dat je niet meer in geld kan laten uitbetalen , cadeaubon van de Ikea kan ik niet zoveel mee.

» Mysurvey.com Review

Mijn ervaring plaatsen