Mytrendyphone.nl ervaringen en beoordelingen

Met meer dan 10 jaar ervaring in het verkopen van mobiele telefoons en accessoires kun je er zeker van zijn dat veel mensen positieve ervaringen met deze webwinkel hebben. Je kunt reviews bekijken op onze site en je laten overtuigen door beoordelingen die voormalige klanten van mytrendyphone.nl achter hebben gelaten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Mytrendyphone.nl

mytrendyphone.nl is een online webwinkel waar je terecht kan voor mobiele telefonie en elektroninca.

Het aanbod van My Trendy Phone is zeer uitgebreid en divers. Je vindt er den hipste smartphones (Apple, Samsung, Sony...) maar ook accessoires voor mobiele telefoons, ipads, consoles, laptop, GPS, beeldschermen... Wanneer je lid wordt van Club Trendy op My Trendy Phone dan ontvang je 7% korting! Dit is altijd mooi meegenomen bovenop de lage prijzen die er worden gehanteerd.

My Trendy Phone is ook aangesloten bij het Digikeur webshop Keurmerk. Hierdoor heeft de klant de nodige zekerheid dat hij te maken heeft met een goede webwinkel, waar hij met het volste vertrouwen aankopen kan plegen.

Elke bestelling die je plaatst bij My Trendy Phone zal gratis verzonden worden. Dezelfde dag nog verlaat jouw bestelling het magazijn zodat jij enkele dagen later het pakketje zeker in ontvangst zal kunnen nemen!

Als je vragen hebt over de werking of je zou graag meer informatie willen over een aanbieding dan kan je de helpdesk via de live chat contacteren en dit tot 22 u 's avonds.

» Mytrendyphone.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Mytrendyphone.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews