Myxlshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Myxlshop.nl en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Myxlshop.nl

Myxlshop.nl is een winkel met een zeer gevarieerd aanbod. In deze webshop vind je producten in categorieen als Apple accessoires, auto en motor, sport, speelgoed, elektronica en erotiek. Het is een webshop waar je alle producten tegen lage prijzen kunt kopen. In ruil hiervoor moet je wel iets langer wachten op de producten, dit is geen webshop waar je de ene dag iets bestelt en het dan de volgende dag al op je deurmat krijgt. Dit komt doordat Myxlshop.nl al haar spullen uit China importeert. Ze worden in China vantevoren ook uitgebreid getest, zodat je zeker weet dat het producten zijn van de hoogste kwaliteit. Ben je dan ook op zoek naar een nieuwe tas, goedkope oordopjes, laserpennen, verzorgingsproducten of een van de vele andere producten die deze webshop koopt? Dan is het de moeite waard hier eens een kijkje te nemen. Vergeet dan vooral niet bij de afdeling Acties te kijken, waar de prijzen nog een stuk lager zijn!

Prima

Ervaring van Rico, toegevoegd op 30 maart 2017

De levering duurt wat lang, aangezien het vanuit China wordt opgestuurd maar dit staat netjes overal aangegeven. Er werd gezegd dat de levering 15 werkdagen kan duren, maar ik had mijn bestelling met 1 week binnen (21 maart in de avond besteld, 30 maart ontvangen). Ik heb gekozen voor de optie track&trace, echter had ik in eerste instantie geen code ontvangen. Ik heb hierover gemaild en kreeg de code alsnog toegestuurd (op de dag van bezorging). Het product is redelijk verpakt en van degelijke kwaliteit. Al met al een prima ervaring.

een simpele vraag over levertijden wordt stelselmatig ontweken

Ervaring van Peter, toegevoegd op 28 maart 2017

Inmiddels bijna 5 weken geleden mij bestelling geplaatst. Na 4 weken maar eens gevraagd hoe het er mee stond. je wordt van het kasje naar de muur gestuurd, vermogen tot meedenken, en keer op keer vragen naar je bestelnummer (zou toch aan je klachten ticket gekoppeld moeten zijn) Een eenvoudige vraag wanneer je de bestelling zou mogen verwachten is blijkbaar niet te beantwoorden. slechte ervaring, nooit meer iets bij komen

Eerst wat vaag maar tevreden

Ervaring van Naomi, toegevoegd op 18 januari 2017

Ik had een bestelling geplaatst en een track & trace code bij gekocht. Die code zou ik ontvangen na 3 a 4 werkdagen. Helaas had ik de code niet binnen die tijd ontvangen en ben op werkdag zes gaan mailen. Op de eerste mail heb ik geen antwoord gekregen. Gelijk de volgende dag weer gemaild. Ook daar weer niets op terug. op werkdag 8 nog niks terug en ik wou die dag toch maar even gaan bellen. Maar ineens stond die dag de pakket bezorger voor de deur met mijn pakketje. Binnen 8 werk dagen dus!! met het weekend er bij 10 dagen. ook kreeg ik nadat ik het pakketje had gekregen een track & trace code toe gestuurd. die ik niet meer nodig had en ik dus eigenlijk 1.95 voor niks uit gegeven heb. Ik weet niet of ik hier nog eens bestel aangezien ik het allemaal een beetje vaag vond. Maar voor nu ben ik best tevreden.

Zeer Skechers

Ervaring van Rien, toegevoegd op 28 augustus 2016

service en vriendelijkheid

Ervaring van Andreas, toegevoegd op 13 juli 2016

Leuke producten concurrerende prijzen , de goederen worden degelijk goed verpakt . bedenkt tijd zijn 100dagen .retour beleid is helder info gehalte van de producten zijn goed te noemen , U kunt ze ook bellen ,ik heb een schuif thermometer gekocht voor de airco in de auto. uitgeprobeerd de meting is niet nauwkeurig stopte tot 10c!! gewoon een fabriek foutje kan gebeuren! ,ik bel hun op 12-6-2016 en verteld hun het probleem .ik mocht het houden en na een uur kreeg een credit nota van hun toe gestuurd.ik kijk nu naar betere auto thermometer bij Myxlshop. Andre Tewari

Levertje veel te lang

Ervaring van Ria, toegevoegd op 8 april 2016

Er wordt gezegd dat de levertijd lang is. Nadat je een e-mail hebt ontvangen: uw bestelling is verzonden, zit ik al 16 dagen te wachten. Wordt het pakketje soms geleverd door een postbode die de hele afstand moet lopen. Jammer dat het zo lang moet duren. 25 werkdagen en dan pas kun je reclameren

Top!

Ervaring van Jan, toegevoegd op 8 april 2016

Verzendmethode met track and trace gekozen. Bestelling was zelfs met 5 dagen in huis! Product was van goede kwaliteit.

Super goed!

Ervaring van SaraD, toegevoegd op 2 april 2016

Alles was zoals aangegeven. Verzending duurde wel 2 weken, maar dit was als aangegeven. Product werkt en is zoals verwacht! Top dus!

Goede webshop

Ervaring van Jaap Peters, toegevoegd op 16 maart 2016

Ik heb hier een zittouw voor mijn papegaai besteld. Verbazingwekkend veel goedkoper dan in de dierenspeciaalzaak, geldt eigenlijk voor alle producten. Levertijden duren lang, maar als je graag zeer voordelig uit bent is het zeker de moeite waard.

Ervaring van Frits, toegevoegd op 21 november 2015

Geheugenkaartje werd snel geleverd en ook nog goedkoper dan bij Bol.com

Ervaring van G, toegevoegd op 3 oktober 2015

Uitstekende klantenservice, had een vraag en werd keurig geadviseerd zonder dat ze opdringerig waren.

» Myxlshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen