Nachtkastje.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Nachtkastje.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nachtkastje.nl

In tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, kan je op de website www.nachtkastje.nl geen nachtkastjes kopen. Wel vind je hier allemaal leuke dingen die je in je nachtkastje kan bewaren of die je leven in de slaapkamer fijner kunnen maken.
De website is mooi en overzichtelijk opgebouwd. Meteen zie je wat er nieuw is en ook de eventuele lopende acties worden meteen kenbaar gemaakt.
Om sneller te vinden wat je zoekt, kan je op deze website gebruik maken van verschillende tabbladen. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor drogisterij, toys, lingerie of fun.
Eens je alles gevonden hebt wat je zocht, kan je kiezen voor een beveiligde betaling via deze website of opteren om het bedrag achteraf te betalen. De verzending is bovendien gratis vanaf een bepaald bedrag.
De website www.nachtkastje.nl zorgt ervoor dat je voor al je speeltjes, lingerie of drogisterij producten niet meer de deur uit moet. hier kan je ze in enkele klikken bestellen en worden ze netjes en discreet aan huis geleverd.

Ervaring van Wendy, toegevoegd op 12 oktober 2015

KOmen beloftes na had mijn bestelling volgende dag in huis

Ervaring van D, toegevoegd op 11 oktober 2015

Mooie luxe producten, snel verzonden, vriendin was blij :D

» Nachtkastje.nl review

Mijn ervaring plaatsen