Nationale Nederlanden ervaringen en beoordelingen

Bij Nationale Nederlanden kun je sparen, beleggen, lenen, verzekeren en je pensioen afsluiten. NN is dus niet alleen een verzekeraar! Heb jij je verzekerd of maak je anders gebruik van NN of wil je ervaringen lezen van mensen die gebruik hebben gemaakt van NN? Lees beoordelingen en reviews over Nationale Nederlanden hier.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over nn.nl

Het is bij het zoeken naar financiele producten vaak lastig om door de bomen het bos nog te zien, en het is dan ook fijn als een site je snel en duidelijk een idee geeft waar je moet zijn. NN.NL is daar een goed voorbeeld van, je krijgt meteen de verschillende producten netjes op een rijtje aangeboden, en ook de helpdesk en adviseur paginas staan zeer prominent aanwezig. Dit voorkomt eventuele verwarring, en zo is het makkelijk vinden wat je zoekt.

De site is bovendien erg duidelijk en to-the-point, wat het gebruikersgemak nog verder ten goede komt. Ongeacht of je een verzekering nodig hebt of een krediet wil afsluiten, je bent altijd binnen enkele klikken daar waar je moet zijn.

Bovendien is de site erg rustig en duidelijk vormgegeven. Zonder overdreven tierelantijnen die je afleiden van de belangrijke onderdelen van de site zelf. Hierdoor is de site makkelijk te navigeren, en uitermate gebruikersvriendelijk.

» nn.nl Review

Mijn ervaring plaatsen