Nationale Nederlanden ervaringen en beoordelingen

Bij Nationale Nederlanden kun je sparen, beleggen, lenen, verzekeren en je pensioen afsluiten. NN is dus niet alleen een verzekeraar! Heb jij je verzekerd of maak je anders gebruik van NN of wil je ervaringen lezen van mensen die gebruik hebben gemaakt van NN? Lees beoordelingen en reviews over Nationale Nederlanden hier.

Mijn ervaring plaatsen

Over nn.nl

Het is bij het zoeken naar financiele producten vaak lastig om door de bomen het bos nog te zien, en het is dan ook fijn als een site je snel en duidelijk een idee geeft waar je moet zijn. NN.NL is daar een goed voorbeeld van, je krijgt meteen de verschillende producten netjes op een rijtje aangeboden, en ook de helpdesk en adviseur paginas staan zeer prominent aanwezig. Dit voorkomt eventuele verwarring, en zo is het makkelijk vinden wat je zoekt.

De site is bovendien erg duidelijk en to-the-point, wat het gebruikersgemak nog verder ten goede komt. Ongeacht of je een verzekering nodig hebt of een krediet wil afsluiten, je bent altijd binnen enkele klikken daar waar je moet zijn.

Bovendien is de site erg rustig en duidelijk vormgegeven. Zonder overdreven tierelantijnen die je afleiden van de belangrijke onderdelen van de site zelf. Hierdoor is de site makkelijk te navigeren, en uitermate gebruikersvriendelijk.

1970 website Nationale Nederlanden

Ervaring van Rene Maassen, toegevoegd op 19 september 2015

Ik heb bij NN een bankspaarproduct. Dat product is OK (ik heb het zelf uitgezocht). Maar als in online mijn rekening wil inzien en muteren: 1. Is er eerst een urenlang durende storing; 2. De volgende dag kan ik wel inloggen, maar werkt de looptijd kiezer niet. Omdat de site in Flash is gebouwd !!?? Flash sites is sowieso een techniek uit 2008. En waarvoor?? NN brengt haar klanten onnodig in een gevaarlijke zone (veel lekken in Flash plugins), en het is een totaal overbodige techniek om een account in te zien en muteren. Oh ja, en als je ze een email stuurt; duurt het tot 10 dagen voordat ze reageren. Echt primitief.

Ervaring van Jan D., toegevoegd op 26 februari 2015

zojuist overgestapt naar jullie autoverzekering, ben ik nu direct verzekert, of moet ik nog wachten op een bevestiging voordat ik weer in de auto stap.

Ervaring van mevr. Janssen, toegevoegd op 31 december 2014

Spaarrekening openen ging gemakkelijk, alleen vind ik het irritant dat ik nu een paar dagen moet wachten op inlogggevens. Dat zou toch sneller moeten kunnen in dit digitale tijdperk.

Ervaring van Irwin, toegevoegd op 24 augustus 2014

Heb al jaren mijn autoverzekering lopen via nationale nederlanden. laatst had ik voor het eerst schade maar ze adviseerde me om het zelf te repareren, top bespaart bij weer een hoop geld.

» nn.nl Review

Mijn ervaring plaatsen