Nationale Tijdschriftenbon ervaringen en beoordelingen

Ben je opzoek naar een leuk cadeau voor een man of vrouw? De Nationale tijdschriften bon kan een leuke tip zijn om cadeau te geven. Met deze bon kan iemand een abonnement nemen. De lengte van het abonnement is afhankelijk van de prijs van de bon. Na afloop stopt het abonnement zonder verplichtingen gratis. Ervaringen en beoordelingen van vrouwen die je voorgingen lees je hier online.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nationale Tijdschriftenbon

Tijdschriften zijn nog steeds populair. De keuze uit de verschillende tijdschriften is enorm. Op die manier is er echt voor iedereen wat leuks: jong en oud, man of vrouw. En een tijdschrift geven kan net zo leuk zijn als een tijdschrift krijgen. Met de Nationale Tijdschriftenbon heb je een leuk en origineel cadeau. Op www.nationaletijdschriftenbon.nl krijg je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden. Je kunt er zien welke tijdschriften je allemaal aan kunt schaffen met de bon en waar deze bonnen ingeleverd kunnen worden.


Zo kun je al een bon bestellen ter waarde van €10.00 en in verschillende waarde loopt dit op tot bonnen van €150,00. Een cadeaubon van Nationaletijdschriftenbon.nl ontvang je in een leuke cadeauverpakking. Heb je hem hem snel nodig, dan kun je de bon ook op de website bestellen en via de e-mail laten toesturen. Op die manier heb je meteen een perfect cadeau voor een vergeten verjaardag. Natuurlijk is een bon ook geweldig om aan zakenrelaties te geven of als kerstgeschenk. bekijk de mogelijkheden op Nationaletijdschriftenbon.nl

Fijne keuzes

Ervaring van Geert, toegevoegd op 21 december 2014

Uitgebreid assortiment, voor elk interesse een blad

slecht geconcurerd

Ervaring van Emma, toegevoegd op 2 november 2014

Prijzen zijn soms hoger dan op de site van het tijdschrift zelf

prettige site

Ervaring van Kristel, toegevoegd op 5 augustus 2013

Het bestelgemak is makkelijk en er is veel keuze

nooit gekregen

Ervaring van Ben Donders, toegevoegd op 1 maart 2013

bestede mijn verjaardagskado, de nationale tijdschriftenbon, maar het tijdstift is nog altijd niet in in mij brievenbus gevallen.

» Nationale Tijdschriftenbon Review

Mijn ervaring plaatsen