Naturesgift ervaringen en beoordelingen

Soms is het lastig om voor iemand een cadeau te vinden tenzij iemand echt dol is op de natuur. Met naturesgift geef je iemand een groen cadeau midden in de natuur. Je hebt de keuze uit meer dan tweehonderd belevenissen in natuurgebieden waar je iemand echt een plezier mee kan doen. Vooraf kan je nog de ervaringen en beoordelingen lezen voor je iemand een stukje natuur cadeau geeft.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Naturesgift

Naturesgift.nl is een webwinkel die behulpzaam is bij het ontdekken van de natuur in Nederland. Je kunt hier een activiteit voor jezelf uitzoeken, maar ook anderen verrassen met een cadeaubon.
Op de website staat beschreven welke belevenissen je kunt boeken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een actieve dag, of juist lekker lui bezig zijn. Je kunt iets alleen ondernemen, of samen met je partner en/of kinderen. Misschien is een activiteit in de lucht iets voor jou, of juist op het water. Natuurlijk behoren wandelen en fietsen door de natuur ook tot de mogelijkheden. Welke belevenis je ook kiest, het is altijd bijzonder. Als je 's avonds weer thuis bent, kijk je zonder twijfel terug op een geslaagde dag. Tenzij je er natuurlijk voor hebt gekozen om ook een overnachting te reserveren.
Het boeken is eenvoudig. Je selecteert de activiteit, vult je gegevens in en kiest voor de methode van betalen. Uiteraard kun je met iDeal de rekening voldoen. Nadat je betaling is verwerkt ontvang je een e-mail ter bevestiging. Daarna begint het genieten.

» Naturesgift Review

Mijn ervaring plaatsen

Naturesgift ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews