Neckermann Reizen ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Neckermann reizen en lees of dit reisbureau veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Neckermann Reizen

Neckermann Reizen Nederland is een reisorganisatie wat bestaat sinds 1970. Het is opgericht vanuit Duitsland. Tegenwoordig is het onderdeel van Thomas Cook Nederland B.V.
Neckermann is aangesloten bij de ANVR en SGR.

De website van Neckermann is een heldere en duidelijke website, die precies laat zien waar Neckermann voor staat: het aanbieden van reizen. Het enorm uitgebreide aanbod bestaat uit onder anderen vliegreizen binnen Europa, verre reizen met bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek en Thailand en daarnaast biedt Neckermann ook autovakanties en stedentrips aan. Maar ook voor losse vliegtickets of hotelovernachtingen kan je bij Neckermann aankloppen.

Je kunt via de website je gehele reis samenstellen en boeken. Dit kan zelfs een heel jaar vooruit, waarbij je vaak gebruik kunt maken van vroegboekkortingen. Je kan dus ruim van tevoren een vakantie plannen. Je kan betalen met Visa, Mastercard of iDEAL.

De klantenservice van Neckermann heeft ruime openingstijden en is telefonisch te bereiken (€ 1,- per gesprek) of via live chat. (Op zondag is de klantenservice gesloten.)

» Neckermann Reizen review

Mijn ervaring plaatsen