Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) Ervaringen en Beoordelingen

Lees onafhankelijke ervaringen en beoordelingen over de Nederlandse Energie Maatschappij. Alle NLE ervaringen en reviews worden gesorteerd op datum van schrijven. Zelf kan je ook jouw mening gever over de service en dienstverlening van NLE.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

De onafhankelijke Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) probeert de concurrentie net een stapje voor te zijn als het om scherpe prijzen en service gaat. Sinds 2005 timmeren zij hard aan de weg om de energieprijzen laag en de service hoog te houden.
NLE staat voor Nederland Energie. Hun missie is het openbreken van de Nederlandse energiemarkt, en de consument een vrije keuze van energie leverancier bieden.
Hun aanbod bestaat uit Europese energie uit waterkracht centrales en windmolens, en je kunt zelfs kiezen voor 100% Nederlandse windenergie.
Wie nog een stapje verder wil, kiest voor zonnepanelen. Je produceert daarmee je eigen 100% duurzame stroom, en daardoor daalt je energie nota. De NLE levert in samenwerking met OHS scherp geprijsde zonnepanelen van goede kwaliteit.
Ook voor aardgas kun je bij de NLE terecht.
Het energieke team van de NLE investeert in de toekomst door productinnovatie. Hun jongste telg is een "slimme" thermostaat, genaamd Anna, die zich aanpast aan jouw leefstijl door in contact te staan met je smartphone.
Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op: www.nle.nl

» Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) Review

Mijn ervaring plaatsen