Neleman.org ervaringen en beoordelingen

Biologische Spaanse wijnen zijn te vinden in het ruime assortiment Spaanse wijnen van Neleman.org. Met een strak design zijn de flessen wijn niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. Reviews en beoordelingen over de wijn en de webwinkel van Neleman vind je hier. Lees de laatste ervaringen en koop deze mooie wijnen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Neleman wijn

neleman.org is een online aanbieder van biologische Spaanse wijnen.

Neleman is een merk dat biologische Spaanse wijnen aanbiedt en dit tegen zeer scherpe prijzen. De wijnen zijn volledig zelf gemaakt met de nodige passie! Koop je voor de eerste keer bij Neleman Wijnen dan krijg je een introductiekorting. Dit houdt in dat je een proefpakket van 5 wijnen kan bestellen voor slechts 29,95 euro. Neleman vindt het namelijk belangrijk dat klanten eerst de wijnen kunnen uittesten en zo overtuigd geraken van de biologische unieke wijnen.

Je kan op de website een gratis account maken. Zo kan je snel bestellingen afronden, maar je kan je dan ook inschrijven op de nieuwsbrief van Neleman. Je zal dan leuke weetjes ontvangen maar ook toffe aanbiedingen en zelfs persoonsgebonden kortingen!

Heb je vragen over een bestelling die je geplaatst hebt? Wil je meer informatie over de verschillende soorten wijnen? Dan kan je de klantendienst van Neleman contacteren door hun telefonisch te benaderen of door het online contactformulier volledig in te vullen.

Ervaring van Mark, toegevoegd op 14 december 2015

Heerlijke wijnen, bezorging kan wel iets sneller, duurde bij mij 6 dagen.

» Neleman wijn Review

Mijn ervaring plaatsen