Neostrada ervaringen en beoordelingen

Nieuwe website begonnen en op zoek naar een goed en goedkoop hosting pakket? Bij Neostrada.nl vind je goedkope pakketten voor beginnende websites. Kies een goed bijpassend pakket om slechte ervaringen met slechte servers te voorkomen. Ben je nieuwsgierig naar de mening van anderen? Beoordelingen kun je hier zien.

Mijn ervaring plaatsen

Over Neostrada

neostrada.nl is een online aanbieder van webhosting.

Nij Neostrada kan je terecht voor alles omtrent webhosting! Zij zorgen er dus voor dat jouw website altijd bereikbaar is andere personen. Zo kunnen jouw vrienden, familie of klanten altijd de website bezoeken. Als je niet gebruik maakt van webhosting dan kan alleen jijzelf de website een bezoekje brengen!

Op de website kan je kiezen uit verschillende soorten webhosting namelijk webhosting voor privé gebruik, zakelijke webhosting, reseller hosting, cloud servers, en SSDhosting. Neostrada kan je ook helpen bij domeinnamen en met de SSL Certificaten. Ga je gebruik moeten maken van meerdere functies dan kan je altijd een pakket kopen bij Neostrada.

Wil je graag advies over de domeinnamen? Wil je meer informatie over webhosting? Dan kan je de helpdesk van Neostrada contacteren. Je kan hun contacteren via e-mail. Wil je graag telefonisch contact dan mag je dit vermelden in de e-mail. De klantendienst zal je dan opbellen en je verder helpen. Op de website vind je ook een uitgebreid supportpagina waar je tutorials terugvindt.

Absurde prijsstijgingen

Ervaring van Fokkema, toegevoegd op 11 oktober 2021

Dit jaar (2021) is de prijs van mijn pakket ineens verdubbeld. Dit nadat Neostrada dat twee jaar geleden ook al gedaan had. Hier wordt erg onduidelijk over gecommuniceerd. In een mail met allerlei informatie staat dan ergens een klein regeltje dat de prijzen aangepast worden. Een verdubbeling van abonnementskosten is ongehoord en zou erg duidelijk en transparant gemeld moeten worden. Ik ben klant af en ga op zoek naar een eerlijkere partij.

Prima!

Ervaring van Hans van de Put, toegevoegd op 29 november 2017

Na registratie van mijn domeinnaam had ik verschillende vragen over het maken van mijn website met WordPress. Via de mail en later via de chat werd ik zeer goed en duidelijk geholpen. En dat voor die prijs! Ongelooflijk!

Ervaring van Marja G, toegevoegd op 9 maart 2015

Binnen 1 uur had ik reactie op mijn vraag, fijn dat ik zo snel verder kon met mijn website.

Ervaring van Friso, toegevoegd op 3 september 2013

Hoge uptime, voor mijn website zeer belangrijk.

» Neostrada Review

Mijn ervaring plaatsen