Newscientist.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over de webshop van newscientist.nl en lees of deze winkel veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Newscientist.nl

New Scientist is hét toonaangevende magazine dat gaat over wetenschap en technologie. Vanaf 2003 is dit magazine ook verkrijgbaar in het Nederlands en door een breed scala aan onderwerpen is het magazine populair bij een brede doelgroep. New Scientist verschijnt 11 keer per jaar en bevat onder andere wetenschapsnieuws, achtergrondartikelen en opiniestukken.

Over Newscientist.nl
Newscientist.nl biedt je internationaal wetenschapsnieuws, plaatst relevante en interessante blogs en geeft recensies weer over onder andere boeken, apps, films en evenementen. Op de website vind je een agenda waarop je evenementen vindt die op korte termijn plaats zullen vinden. Daarnaast is er een webshop op Newscientist.nl te vinden, waar je met name boeken, dvd's en andere leuke wetenschapsgadgets kunt kopen. Natuurlijk kun je in de webshop ook een abonnement krijgen op de New Scientist en kun je tickets kopen voor de evenementen.

Op de website kun je dus je hart ophalen wanneer je geïnteresseerd bent in wetenschap en technologie en daar meer over wil lezen.

Ervaring van Ingmar, toegevoegd op 12 april 2015

Mijn favoriete tijdschrift, ben al jaren lid van jullie.

» Newscientist.nl review

Mijn ervaring plaatsen