Newstairs ervaringen en beoordelingen

Met deze website kun je in 1 dag al een nieuwe trap hebben of een trap gerenoveerd hebben. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaringen met het maken en renoveren van trappen. Waar wacht je dus nog op? Lees de beoordelingen en huur newstairstraprenovatie-bekleding.nl in om aan je trap te werken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Newstairs Traprenovatie

Een trap vervangen kost tijd en geld, NEWstairs traprenovatie heeft een goedkopere en eenvoudige oplossing. NEWstairs traprenovatie renoveert in één dag je oude trap, door nieuwe traptreden over de bestaande treden te plaatsen. De traptreden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, actuele kleuren en decors worden geregeld aan de collectie toegevoegd. De kleuren bevatten ook reliëf, dit heeft een antislip werking. Daarnaast is het mogelijk om extra veiligheidsprofielen op de uiteinden van de treden te bevestigen. De overzettreden zijn voorzien van een toplaag, die stoot- en slijtvast is, en een aluminiumlegering, waardoor deuken en slijtage wordt voorkomen. De traptreden kunnen op een houten, stenen of betonnen trap worden geplaatst maar ook op een open trap. Het bedrijf heeft de productie in eigen beheer waardoor de NEWstairs producten alleen hier verkrijgbaar zijn. NEWstairs traprenovatie belooft een eerste klas afwerking van de trap en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze kunnen dan ook 15 jaar garantie geven op fabricagefouten en montage.

Traprenovatie New Stairs

Ervaring van Peter, toegevoegd op 25 mei 2016

Heel vriendelijke vertegenwoordiger ook de plaatsers maar ze beloven meer dan dat ze kunnen. De treden van de trap zouden een paar centimeters dieper worden na renovatie, juist geen millimeter meer. De afwerking zou gebeuren zonder naden, ook hier kwamen we bedrogen uit. Spijtig van deze beloftes zeker als je weet wat wij betaalde :-(.

Ervaring van Bohdi, toegevoegd op 26 februari 2015

Na 20 jaar onze houten trap laten vernieuwen.Heel mooi werk afgeleverd door Newstairs.

Ervaring van Lex, toegevoegd op 15 september 2014

Aardige man aan de telefoon gehad, we wachten nu op de offerte, eerste gevoel van Newstairs is goed.

» Newstairs Review

Mijn ervaring plaatsen