NIBC direct ervaringen en beoordelingen

Sparen en een hypotheek afsluiten kun je doen bij NIBC. Deze online bank heeft lekkere hoge rentes zodat jij het beste uit je spaargeld haalt. Ervaringen met NIBC en sparen/beleggen bij deze website kun je samen met beoordelingen voor deze webwinkel hier zien. Je kunt ook zelf een review achter laten.

Mijn ervaring plaatsen

Over nibcdirect.nl

De NIBC bank is opgericht in 1945 door de Nederlandse regering en is speciaal in het leven geroepen om Nederlandse handelaars, industrieel en ondernemers financieel te steunen. Een heleboel jaren erna werd de naam veranderd in NIBC. De missie van deze bank is een bijzondere bank te zijn voor bijzondere momenten.

Uitgangspunten

Men weet direct waar je precies aan toe bent en zij geloven dat iedere consument en mens recht heeft op een stabiele toekomst die financieel prettig genoeg is. De NIBC bank heeft een paar uitgangspunten zoals: transparant en eenvoud en slim zijn door hun te focussen op projecten. Omdat men het graag simpel houdt bij de NIBC biedt men speciale hypotheken aan waar je voor zekerheid en duidelijkheid kiest.
In 2013 lanceerde NIBC direct drie aflosvormen in combinatie met een scherpe rente en duidelijke voorwaarden. De ideale lening die Nederland nodig had om de consumenten een duidelijk beeld te geven over een lening af te sluiten.

Ervaring van SERRE, toegevoegd op 4 februari 2015

Spaarrekening openen ging supereenvoudig, nu alles overhevelen van ING naar NIBC

Ervaring van Vivienne, toegevoegd op 16 november 2014

Als ik een deposito vroegtijdig wil beëindigen moet ik dan extra kosten betalen?

Ervaring van Paulussen, toegevoegd op 7 november 2013

Vaak een van de hogere rentes.

Ervaring van Carel Vliesmand, toegevoegd op 28 oktober 2013

vandaag een deposito afgesloten voor 5 jaar, hoogste rente die ik kon vinden.

» nibcdirect.nl Review

Mijn ervaring plaatsen