Nieuwerelatie.nl ervaringen en beoordelingen

Wil jij graag eerst meer weten over nieuwerelatie.nl lees dan alle recensies die je kunt vinden over deze webshop. Derden hebben een bericht achtergelaten om jou te informeren. Benieuwd naar hun ervaringen, lees dan eerst alle reviews met leuke, grappige, interessante en zakelijke informatie.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl is een datingsite in België en Nederland. De site richt zich op mensen die ouder zijn dan 40 jaar en een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. Kenmerkend voor de site is dat je kan daten in je eigen regio en je profiel wordt niet gematcht met andere profielen. Dit zie je wel veel op andere datingssites, maar bij Nieuwerelatie.nl willen ze je zelf laten zoeken en bladeren door alle profielen.

Gratis inschrijving

Je kan je gratis inschrijven op Nieuwerelatie.nl om te ontdekken of de datingsite iets voor jou is. Je kan met de inschrijving profielen en foto's bekijken, flirts sturen en chatten in het Chatcafe. Met een Full Member lidmaatschap kun je onder andere persoonlijke berichten versturen en chats starten met andere profielen. Aan het Full Member lidmaatschap zijn kosten verbonden, hoe langer je lid bent, des te lager de kosten per maand zijn.

Een beetje rondkijken op de site en uitproberen of het iets voor jou is kan altijd vrijblijvend. Lijkt er niets tussen te zitten, dan hoef je je ook niet in te schrijven als Full Member.

Ervaring van T, toegevoegd op 23 augustus 2014

Een van de weinige datingsites waar je nog wel echte mensen vindt.

Ervaring van Lennart, toegevoegd op 21 augustus 2014

Opzich goede ervaringen met nieuwerelatie, het is nog niet tot een date gekomen maar wel al wat heen en weer berichtjes gestuurd met een paar leuke vrouwen.

» Nieuwerelatie.nl Review

Mijn ervaring plaatsen