Noppies ervaringen en beoordelingen

Bij Noppies kun je terecht voor positiekleding en babykleding. Noppies bied deze kleding voor een goede prijs aan en is zo bekend geworden. Benieuwd wat Nederland over Noppies zegt? De eerlijkste ervaringen en beoordelingen lees je als eerste op onze website. Zo lees je altijd Nederlands ongezouten mening over Noppies.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Noppies.com

De website Noppies.com valt direct op door de uitstraling en de sfeer. Mooie kleuren, je krijgt direct het gevoel dat je hier kwaliteitskleding kunt kopen.

Keus
Wat is er veel keus! Als je zwanger bent kun je hier een hele garderobe shoppen. Wat handig dat je met al je zwangerschapskwalen niet de deur uit hoeft om kleding te kopen. Ze sturen het gewoon naar je op. Je hebt het binnen twee dagen thuis. En past het niet, je kunt het gratis retourneren. Handig hoor!

Winkel
Op de site kun je ook zoeken naar de dichtstbijzijnde winkel. Handig als je het product toch eerst wilt bekijken.

Sterk Nederlands product
Noppies bestaat is in 1991 opgericht in Amsterdam. En al vrij snel (in 1996) verkochten ze in 15 landen! Ook al in Amerika. In 2007 verkopen ze zelfs al in 55 landen. Leuk een goed Nederlands product! Wie zwanger is of zwanger is geweest kent tegenwoordig het merk Noppies wel. Bijzonder dat ze toch in een vrij korte tijd een bekend merk zijn geworden.

» Noppies.com Review

Mijn ervaring plaatsen

Noppies ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews