NoRRod.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over norrod.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over NoRRod.nl

NoRRod computers is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van computers en hardware voor particuliere en zakelijke klanten. NoRRod computers heeft een webwinkel en daarnaast ook een fysieke winkel met een eigen technische werkplaats.

In de webwinkel NoRRod.nl vind je een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van computers, laptops, tablets en computergerelateerde producten. Voorbeelden van computergerelateerde producten zijn interne geheugens, harde schijven, routers, kabels, monitoren maar ook home&health-producten zoals slimme thermostaten of sporthorloges. Deze artikelen worden tegen lage prijzen aangeboden.

In de webwinkel vind je ook outletproducten met hoge korting. Het gaat hierbij om producten die door de klant geretourneerd zijn of die als demomodel zijn gebruikt. De artikelen zijn door NoRRod gecontroleerd en 100% in orde. Veel van deze producten kun je ook in de fysieke winkel van NoRRod bekijken.

Naast het hebben van een breed assortiment en het voeren van lage prijzen, staat NoRRod.nl ook voor betrouwbaarheid, vakkundigheid en goed advies. Klanten blijken dit te waarderen.

» NoRRod.nl review

Mijn ervaring plaatsen

NoRRod.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews