Novashops.com ervaringen en beoordelingen

Bij novashops.com vind je informatie over de nieuwste diëten en kun je producten bestellen die je kunnen helpen om af te vallen. Op onze website vind je positieve en negatieve ervaringen die mensen hebben gehad, samen met beoordelingen die we voor je hebben klaargezet en gesorteerd op meest recente bovenaan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Novashops.com

NovaShops is de webshop van de in Roermond gevestigde, gelijknamige winkel. NovaShops richt zich op producten omtrent gezondheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan proteïne diëten en glutenvrije voeding, maar ook weegschalen en keukengereedschap. Je kunt zelfs een 10-daags pakket bestellen met daarin alles wat je nodig hebt voor een kerngezond ontbijt, lunch en avondeten. De slogan van NovaShops is niet voor niets: Your shining new life! Als je voor 21:00 besteld krijg je je aankoop de volgende werkdag thuis geleverd en vanaf éénenvijftig euro wordt het zelfs gratis bezorgd. In Nederland, Duitsland en België. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? No worries: NovaShops heeft een ruilservice waar je gratis gebruik van kunt maken. Ook is er een online chat en een verzekerde reactie op je e-mail binnen vierentwintig uur. Leuk om te bekijken: de blog met informatie en anekdotes over een gezonde levensstijl. Je kunt bij NovaShops betalen met onder andere iDeal, PayPal en creditcards.

Winkel goed bezorging ellende

Ervaring van D de Vries, toegevoegd op 22 september 2016

Al een tijdje tevreden klant van de Nova producten. Het werkt en veel producten zijn lekker. Ik ga er nu mee stoppen vanwege de bezorgdiensten dpd. Je krijgt in de morgen een mail Hoelaat ze s'middags komen. Indien je niet thuis bent gaat je doos naar een dpd servicepunt. Ben ik 33 min kwijt om het te halen. Afgeven bij buren ' hangt af van de bezorger' . Alleen op afspraak maar dat weet je dus pas in de morgen. Dus nu op zoek naar dezelfde producten bij een andere shop met betere leverancier

Ervaring van Marja, toegevoegd op 11 januari 2015

Het starterspakket zojuist ontvangen, 2 dagen geleden besteld, ik laat weten of het is bevallen.

Ervaring van Karin, toegevoegd op 12 december 2014

Koop hier glutenvrije producten voor mijn zoontje, altijd snel in huis, goede klantenservice ook

» Novashops.com Review

Mijn ervaring plaatsen