NTI.nl ervaringen en beoordelingen

Studeren op je eigen manier doe je bij NTI. Hier vind je cursussen voor zowel beroep als vrije tijd. Beleef prachtige ervaringen in verre landen door bijvoorbeeld een taalcursus van NTI te kopen. Je kunt afstuderen met een officieel certificaat! Waarom je moet kiezen voor NTI lees je terug in de beoordelingen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over nti.nl

NTI is een aanbieder van onderwijs. Via de website kun je veel informatie vinden over wat verschillende opleidingen je precies te bieden hebben. Alles staat netjes geordend en je kan als bezoeker makkelijk doorklikken naar andere delen van de website.

Studieadvies
Heb je inmiddels de nodige informatie tot je genomen, maar kom je er nog niet helemaal uit? Dan kun je via de website van NTI contact opnemen met studenten en andere deskundige. Die kunnen je waarschijnlijk helpen met eend bepaalde vraag waar je mee zit en je misschien zelfs over de drempel helpen om een bepaalde studie aan te gaan.

Laatste nieuws
Op de website is verder veel te lezen over studeren in het algemeen. Natuurlijk gaat het vooral over dingen die NTI aanbiedt, zoals de populairste studies. Toch vindt je ook veel nieuws over dingen waar NTI mee te maken heeft en misschien niet direct van NTI af komen. Je kunt dus zeker een completer beeld krijgen.

» nti.nl Review

Mijn ervaring plaatsen