NTI.nl ervaringen en beoordelingen

Studeren op je eigen manier doe je bij NTI. Hier vind je cursussen voor zowel beroep als vrije tijd. Beleef prachtige ervaringen in verre landen door bijvoorbeeld een taalcursus van NTI te kopen. Je kunt afstuderen met een officieel certificaat! Waarom je moet kiezen voor NTI lees je terug in de beoordelingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over nti.nl

NTI is een aanbieder van onderwijs. Via de website kun je veel informatie vinden over wat verschillende opleidingen je precies te bieden hebben. Alles staat netjes geordend en je kan als bezoeker makkelijk doorklikken naar andere delen van de website.

Studieadvies
Heb je inmiddels de nodige informatie tot je genomen, maar kom je er nog niet helemaal uit? Dan kun je via de website van NTI contact opnemen met studenten en andere deskundige. Die kunnen je waarschijnlijk helpen met eend bepaalde vraag waar je mee zit en je misschien zelfs over de drempel helpen om een bepaalde studie aan te gaan.

Laatste nieuws
Op de website is verder veel te lezen over studeren in het algemeen. Natuurlijk gaat het vooral over dingen die NTI aanbiedt, zoals de populairste studies. Toch vindt je ook veel nieuws over dingen waar NTI mee te maken heeft en misschien niet direct van NTI af komen. Je kunt dus zeker een completer beeld krijgen.

Andere en meer vakken dan aangegeven wordt

Ervaring van D, toegevoegd op 18 september 2018

In de studiegids die je kan downloaden, wordt vermeld dat je de volgende vakken krijgt in jaar 1: Fase 1 Voeding, voorlichting en gedrag 8 EC Voedingsleer 8 EC Anatomie en fysiologie voor de diëtist 8 EC Inleiding EBP en E-Health 8 EC Toegepaste levensmiddelenleer 8 EC Diëtistisch consult 8 EC Integrale beroepsopdracht 6 EC Portfolio: professionele ontwikkeling In werkelijkheid krijg je: - Levensmiddelenleer 6 EC - Voedingsleer 4 EC - Diëtistisch intake en diagnose 6 EC - Inleiding diëtetiek 4 EC - Anatomie en fysiologie 6 EC - Methoden van onderzoek 4 EC - Psychologie en voeding 4 EC - Voeding en metabolisme 6 EC - Communiceren 6 EC - Inleiding e-haalt 4 EC - Voedingswaardeberekening 4 EC En nog 2 beroepsopdrachten en de studie en beroepenoriëntatie. Merkwaardig is dat je en meer en ook andere vakken krijgt. Op internet staat dat de opleiding vernieuwd is, maar er staat niet dat wat op internet staat nog verouderd is. Erg misleidend.

Niet zo flexibel!

Ervaring van Ellen van Vliet, toegevoegd op 29 juli 2017

Goede kwaliteit en vriendelijke medewerkers. Helaas wordt er nauwelijks tot geen mogelijkheid geboden om je digitale examens in het weekend of in de avonduren te plannen! Daarnaast zijn er weinig verschillende mogelijkheden per jaar om je praktijkdagen te volgen (max. 2) maar gelukkig zijn deze dan wel weer op een zaterdag. Al met al is het niet zo flexibel studeren als gedacht...

Toelatingsexamen hbo NTI

Ervaring van Debbie, toegevoegd op 3 september 2015

Omdat mijn vooropleiding niet het juiste niveau is voor een hbo opleiding heb ik bij het NTI een toelatingsexamen gemaakt. Ik heb mij dinsdag aangemeld en kon gelijk 2 dagen later het examen maken, vriendelijke medewerkers en duidelijke informatie voorafgaande aan de test. Tijdens de test waren er oordopjes aanwezig zodat je je kon afzonderen van de andere aanwezige personen. Enige jammere is dat ik 4 weken moet wachten op de uitslag van de test.

Ervaring van Lisa, toegevoegd op 23 februari 2015

Het was even pittig maar uiteindelijk heb ik mijn diploma toegepaste psychologie gehaald via NTI. nu ga ik op zoek naar een passende baan.

Ervaring van van Nimme, toegevoegd op 17 augustus 2014

Heel fijn dat je je eigen tijd kan bepalen. Contact me medewerkers is altijd vriendelijk.

Ervaring van VR, toegevoegd op 3 augustus 2014

Ik heb een opleiding HBO bedrijfskundige informatica niet afgemaakt, heb wel propedeuse, kan ik bij jullie het restant van de opleiding afmaken?

» nti.nl Review

Mijn ervaring plaatsen