Nubuiten.nl ervaringen en beoordelingen

Je tuin leuk decoreren en mooie tuinmeubels uitzoeken? Je doet het bij de webwinkel van nubuiten.nl. Leuke zomer ervaringen beleef je in een goed gedecoreerde tuin. De beoordelingen kun je vinden op onze website. Zo kun je precies zien hoe de producten van nubuiten.nl in de smaak vallen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Nubuiten.nl

Bij Nubuiten.nl bent u aan het juiste adres voor goede speeltoestellen, picknicktafels, trampolines, buitenspeelgoed, schommels en dergelijke. Ook de andere houtproducten die u er kunt bestellen zijn van een uitstekende kwaliteit. Nubuiten.nl is een web shop met een Xperience center en een winkel in een. De prijzen die gehanteerd worden zijn zeer scherp. Dit is voor u belangrijk wanneer u de producten in de web shop koopt maar ook in de winkel in Hardingsveld-Giessendam. Er wordt al vele jaren in de regio vanuit de winkel verkocht en nu ook via de webwinkel door het hele land.

Bestellen
Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u per mail een bevestiging. Daarna wordt de bestelling samengesteld. Zodra dat gereed is wordt contact opgenomen om met u af te spreken wanneer het geheel kan worden afgeleverd. Het is ook mogelijk dat u de producten zelf ophaalt. Dit kan van maandag t/m zaterdag.

Verzendkosten
Voor Kleine pakketten wordt een verzendbedrag gerekend van €10, -. Vanaf €100, - is de verzending gratis.
Voor Medium pakketten berekend men €19, -. Voor een bestelling hoger dan €795,- is de verzending gratis.
Voor Grote pakketten wordt voor de verzending €49,- gerekend. Vanaf €795, - is het gratis.

» Nubuiten.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Nubuiten.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews