Nubuiten.nl ervaringen en beoordelingen

Je tuin leuk decoreren en mooie tuinmeubels uitzoeken? Je doet het bij de webwinkel van nubuiten.nl. Leuke zomer ervaringen beleef je in een goed gedecoreerde tuin. De beoordelingen kun je vinden op onze website. Zo kun je precies zien hoe de producten van nubuiten.nl in de smaak vallen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nubuiten.nl

Bij Nubuiten.nl bent u aan het juiste adres voor goede speeltoestellen, picknicktafels, trampolines, buitenspeelgoed, schommels en dergelijke. Ook de andere houtproducten die u er kunt bestellen zijn van een uitstekende kwaliteit. Nubuiten.nl is een web shop met een Xperience center en een winkel in een. De prijzen die gehanteerd worden zijn zeer scherp. Dit is voor u belangrijk wanneer u de producten in de web shop koopt maar ook in de winkel in Hardingsveld-Giessendam. Er wordt al vele jaren in de regio vanuit de winkel verkocht en nu ook via de webwinkel door het hele land.

Bestellen
Wanneer u een bestelling plaatst, krijgt u per mail een bevestiging. Daarna wordt de bestelling samengesteld. Zodra dat gereed is wordt contact opgenomen om met u af te spreken wanneer het geheel kan worden afgeleverd. Het is ook mogelijk dat u de producten zelf ophaalt. Dit kan van maandag t/m zaterdag.

Verzendkosten
Voor Kleine pakketten wordt een verzendbedrag gerekend van €10, -. Vanaf €100, - is de verzending gratis.
Voor Medium pakketten berekend men €19, -. Voor een bestelling hoger dan €795,- is de verzending gratis.
Voor Grote pakketten wordt voor de verzending €49,- gerekend. Vanaf €795, - is het gratis.

redelijk goed

Ervaring van Dick markwat, toegevoegd op 23 augustus 2022

Prima prijs en prima levering. Een nadeel dat als iets te kort komt van bijv een paar tientjes, zij dit wel leveren met gelijk 90 euro bezorgkosten. Dat ze die kosten hebben zal kloppen. Afhalen gaat echter ook niet. Dat mag alleen vanaf 250 euro ( en kan overigens tijdelijk niet in Hardinxveld). Gelukkig had een bouwmarkt om de hoek dat specifieke houtprofiel en was ik inderdaad voor een paar tientjes klaar.

Verkeerd geleverd, veel te lang wachten op nalevering

Ervaring van Jordy, toegevoegd op 6 juli 2022

Planken verkeerd geleverd, vervolgens meer dan 10 dagen op moeten wachten terwijl overal op de site staat binnen 72 uur geleverd. Wordt continue gezegd zo snel mogelijk, maar dat blijkt nergens uit..

Levering steeds uitgesteld

Ervaring van John, toegevoegd op 23 juni 2022

Eind april 3,5 tuinschermen besteld… half mei berichtje levering wordt juni. Navraag in julie levering wordt juli… Dit is de eerste en laatste bestelling bij deze club 800 euro handel en dan bijna drie maanden leveren… Bah…

Slechte communicatie

Ervaring van Harm Rietveld, toegevoegd op 28 februari 2022

Bij NuBuiten vloerplanken besteld via internet en betaald. De site ziet er goed uit en de betaling verliep als een zonnetje. Spullen waren voorradig en binnen 8 dagen leverbaar. Nu vind ik het niet heel erg als er iets vertraging is maar zou dan wel op de hoogte gehouden willen worden. 3 weken verder, telefoontjes en berichten via de site en mail een reactie gehad dat ze er mee bezig zijn en mijn spullen spoedig binnen zou krijgen. 2 weken erna nog niks gehoord en ik begin nu te twijfelen of ik het überhaupt wel gaat krijgen. Wellicht dat deze review wat response geeft maar ik ben bang van niet.

Zeer tevreden met tuindeur en service

Ervaring van Henk Stavorinus, toegevoegd op 22 januari 2022

Tuindeur besteld op de site. Door NuBuiten gebeld met de vraag wanneer ze konden leveren. Levering was keurig op tijd. Bij de deur zat het verkeerde deurbeslag, dus even contact opgenomen en het juiste deurbeslag zou worden nageleverd. Dit gebeurde enkele dagen later. Verkeerde deurbeslag kon ik terugsturen en de portokosten zijn keurig vergoed. Contact snel en vriendelijk. Zeker een aanrader.

Bellen

Ervaring van Jan Poots, toegevoegd op 15 september 2021

Meer dan 30 minuten in de wacht gestaan, heb van ellende de het contact maar verbroken. TIP.. stel dat bandje in met het aantal wachtende nog voor u en niet u wordt zo spoedig mogelijk geholpen want zo spoedig mogelijk daar hebben ze volgens mij nog nooit van gehoord.

Prima zaak voor een tuinhuis / overkapping

Ervaring van J.Meijndert, toegevoegd op 14 juli 2021

Mooie showroom voor een goede keuze. Snelle levering van het materiaal. We hadden wat houtschade maar alles werd snel opgelost. Top.

Erg klant onvriendelijk

Ervaring van Benjamin , toegevoegd op 18 mei 2021

Tja waar moet ik beginnen. Eigenlijk kan ik om het kort te houden alleen schrijven haal hier niks. Je kan het beter bij een locale hout handel halen misschien duurt het iets langer maar je hebt een hele grote kans dat het dan als nog sneller is dan bij nu buiten

Zeer slecht te bereiken

Ervaring van Natuurfontein , toegevoegd op 15 mei 2021

Slechte communicatie en late leveringen. Ervaring van Natuurfontein. Ze zijn inderdaad scherp geprijst maar als we van te voren zouden weten dan hadden we onze spullen ergens anders besteld. Als je 15 keer belt mag je van geluk spreken als er 2 keer opgenomen wordt en iemand aan de telefoon krijgt die je ook daadwerkelijk kan helpen. De levering was een maand'zoek', op transport gezet, maar niet gecommunisseerd, geen mail. Ook geen teken van de transporteur.De chauffeur wordt 2x op stap gestuurd met geen info.Kan niet afleveren omdat er niemand aanwezig is. We hebben na een maand de levering ontvangen. Uiteindelijk alles opgelost maar dit heeft ons wel een aantal weken en veel frustraties gekost. We hopen dat ze wat aan de communicatie gaan doen, een bedrijf runnen dat 4 uur per werkdag zo slecht te bereikbaar is, vinden wij niet kunnen.

Tuinoverkapping

Ervaring van Kees wolmerstett, toegevoegd op 25 april 2021

Tja als je bestelt plaats je de order pas als je betaald heeft,dat er leverings problemen waren wis ik al gauw dus dat was geen verrassing ,dus de overkapping besteld zonder zijwanden na 2 weken waren de planken toch aanwezig dus alsnog besteld en betaald maar het kon niet meer met het eerder bestelde mee wat tot gevolg dat bij de tweede levering € 100 bezorg kosten in rekening gebracht werd ,om veel gedoe te voorkomen heb ik dit maar geaccepteerd maar vond het niet netjes .ps het is een mooie overkapping geworden waar we erg blij mee zijn .

Leveren niet wat je besteld hebt.

Ervaring van Scheffers, toegevoegd op 21 februari 2021

Wij zouden hier geen tweede keer bestellen. Levering kwam pas na 3 weken. Terwijl er toch echt stond dat ze binnen 4 dagen zouden leveren. Vervolgens komen er vurenhouten palen ipv Douglashout. Schapenhek wordt verkocht met 3 ijzerdraden, maar bij levering bleek dat maar met 2 draden te zijn. Ik zou hier dus niet bestellen!

Veel gedoe maar uiteindelijk opgelost

Ervaring van , toegevoegd op 2 september 2020

20 april vier elementen van de buitenkeuken besteld. 1 word geleverd met een afwijkend blad. Omruilen kan niet, er worden onwaarheden verteld en de klantenservice en medewerkers van de showroom spreken elkaar tegen. Voet bij stuk gehouden. Na Heel veel mailtjes en een officiële ingebrekestelling is op 31 augustus het blad eindelijk omgeruild voor de juiste. Dat was eens en nooit meer dat wij iets kochten bij nubuiten.nl

Wisselende ervaring

Ervaring van H. de Groot, toegevoegd op 24 juni 2020

Het hout voor een schuur in twee delen besteld. Het eerste deel kwam redelijk op tijd. Het hout werd prima afgeleverd (netjes verpakt). Het hout zelf was redelijk van kwaliteit. Prima planken, maar ook kromme planken die aan het uiteinde behoorlijk geschuurd waren. Nubuiten leverde soms langere planken dan besteld, wat ik als positief ervaar omdat ik toch alles op maat moest maken. Dit zorgde er tevens voor dat ik de scheuren in planken kon mijden door het deel met de scheur eraf te zagen. Voor een hardhouten balk die in mijn ogen te krom was, heeft NUbuiten na een mail het geld netjes geretourneerd. Al met al geeft deze levering een positieve ervaring. Bij de tweede levering gaat het mis. Nubuiten geeft aan dat de levering langer gaat duren. Inmiddels wacht ik 8 weken !!!! en heb ik geen concrete datum wanneer de levering gaat plaatsvinden. NUbuiten reageert wel op mailtjes, maar is in hun informatie zeer summier. Alternatieven (vb. deellevering) worden niet aangeboden. Het probleem is voor de klant. Persoonlijk vind ik dit niet kunnen. Ik heb 8 weken terug een riante betaling gedaan en daarmee gaat Nubuiten een leveringsverplichting met tijden die op hun site genoemd worden en die zijn bij lange niet 8 weken. Met de kennis die ik nu heb, had ik de gehele bestelling bij een lokale houtboer geplaatst. Dan maar iets meer betalen. Maar dan stond mijn schuur nu.

maand zonder enige duidelijke info

Ervaring van Andries Van Hoeylandt, toegevoegd op 28 april 2020

31/03 order geplaatst bij Nubuiten 31/03 order geplaatst bij Nubuiten. Reden dat ik daar bestelde was omdat ik in 2018 daar nog een bestelling had gedaan en best tevreden was. De volgende reden was omdat hun op FB aanhalen veilige levering en geen vertraging!Toen ik mijn bestelling plaatste was ik op tijd voor week erna bestelling te ontvangen. Goed op gelet dat alles in voorraad was en alles wat ik bestelde was in voorraad. Nu met de huidige situatie (covid19) rekening gehouden te hebben ging ik er toch van uit 2 weken in gedachten te hebben. 1/04 kreeg ik mail van Anouk dat 1 product niet meer geleverd kan worden. Met de vraag of ik de rest dan nog wil ontvangen. Geantwoord dat de rest mag geleverd worden. En tot daar ging het dan goed. sinds 1/04 heb ik van Nubuiten zelf geen enkele info ontvangen over mijn bestelling.Dus heb ik zelf via fb enkele keren contact gehad met iedere keer een antwoord dat mij helemaal niet verder kan helpen. Wij weten pas volgende week meer. Als ik de vraag stel waar zit het probleem ? krijg ik daar geen reactie op. Dan maar eens gebeld... Toen wist de meneer aan de telefoon mij te vertellen dat ik ten laatste 1/05 mijn hout geleverd ga hebben 100%. Dus vorige week nog maar eens contact gehad via fb met de vraag of hun dat nog altijd kunnen beloven. Toen was het antwoord opnieuw wij weten volgende week pas meer. 27/04 via fb geen reactie gekregen en bij bellen voor info ivm bestelling is het bezet toon...28/04 nogmaals via fb contact proberen opnemen en geen antwoord. Dan maar gebeld en na 3min krijg ik plots een bezet toon te horen na het eerst belde. Even later nogmaals proberen te bellen en toen na 4 min rinkelen nam er pas iemand op. Vriendelijk de vraag gesteld weten jullie nu al meer over mijn bestelling ik ging die deze week 100% geleverd hebben. Krijg ik nu ineens het antwoord wij gaan het even na gaan en bellen u terug. 2uur later nog geen enkele info.. Dan begint een klant echt lastig te worden!!! En heb ik geen enkel begrip meer naar Nubuiten toe!! Vooral omdat ik dan zelf terug belde na 2 uur en weer eerst paar min rinkelen zonder iemand opnam en dan 5 min later opnieuw gebeld en na goed 4 min nam er een toch wel niet vriendelijke meneer op! Waar ik nogmaals vertelde ik verwacht dringend meer info ivm mijn order.. Dan laat hij mij even wachten omdat hij ging nagaan waar hoe het zit met mijn bestelling..Krijg ik het antwoord: mijn collega is daar met bezig die neemt nog contact met u op. Ik stelde toen de vraag wat is nu eigenlijk het probleem en wanneer weet ik meer ? Morgen ? dan verwacht ik deze week al geen levering.. Antwoord:vandaag weet u nog meer.. Maar om eerlijk te zijn verwachte ik het al niet meer... En idd niks van info ontvangen over mijn order. Geen enkele goede reden hebben hun mij kunnen geven dat hun niet op tijd kunnen leveren hele maand wij weten niks ?? 29/04 morgen geen duidelijk antwoord dan cancel ik heel mijn order.

Douglas overkapping

Ervaring van Erik, toegevoegd op 30 januari 2020

Zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Communicatie altijd eerlijk en oprecht, waarbij de bestelling binnen de aangeveven tijd is geleverd. Een compleet houtpakket netjes voor de deur. Lees ook in andere reviews dat alles niet soepel verloopt, wat mij opvalt is dat veel klanten niet op de hoogte zijn van het proces van leveren en wat er bij komt kijken om een groot houtpakket te leveren. Voordat ik bestelde heb ik alle informatie over het leverproces gelezen, merkte dat dit mij erg heeft geholpen om wederzijds begrip te kweken. NuBuiten bedankt en ik raad jullie aan! Prijs is ook nog eens top!

zeer slechte service

Ervaring van Eric, toegevoegd op 13 september 2019

Ik als kleine ondernemer bestelde regelmatig bij nubuiten. Ze hebben goede producten voor een scherpe prijs. Echter zodra er iets mis gaat met de levering, zijn ze zo flexibel als een blok beton. 2 keer te late levering gehad nu voor een klant en 2 keer konden ze niks voor me betekenen. Service is zwaar onder de maat. Ik bestel daar nooit meer, want dit kan ik mijn klanten ook niet aan doen.

Slechte communicatie en verkeerde / late leveringen

Ervaring van Loes, toegevoegd op 19 augustus 2019

Wij hebben bij nu buiten materialen besteld voor onze overkapping. Ze zijn erg scherp geprijst maar als we van te voren zouden weten hoeveel 'gedoe' we zouden hebben dan hadden we onze spullen ergens anders besteld. Het personeel probeert te helpen waar ze kunnen maar er is een te kort. Als je 15 keer belt mag je van geluk spreken als er 2 keer opgenomen wordt en iemand aan de telefoon krijgt die je ook daadwerkelijk kan helpen. Terugbellen blijkt erg lastig. We hebben na een tijd de levering ontvangen, helaas wel de helft. Uiteindelijk alles opgelost maar dit heeft ons wel een aantal weken en veel frustraties gekost. We hopen dat ze wat aan de communicatie gaan doen (iemand extra bij de telefoon bijvoorbeeld zodat je in ieder geval gehoord wordt) zodat wij onze vrienden en buren door kunnen verwijzen.

Tevreden

Ervaring van Jorian, toegevoegd op 31 juli 2019

Mijn ervaringen met Nu Buiten zijn erg positief. De klantenservice doet er alles aan om hun klanten netjes, ordelijk en zo goed en snel als mogelijk is te helpen. De artikelen zijn scherp geprijsd en zien er mooi uit. Breed assortiment en de site zit goed in elkaar. Geen aanmerkingen, leuk en jong bedrijf met hart voor de klanten.

tevreden klant

Ervaring van buwalda's tuinen, toegevoegd op 20 juli 2019

Als hoveniersbedrijf bestel ik hier al mijn materialen , en dit bevalt super. Alles op tijd klaar en communicatief ook netjes tegenover mij als klant .

Complimenten

Ervaring van Jolande, toegevoegd op 27 juni 2019

Ik dacht ohjee, toen ik een paar dagen na de geplaatste order, geen gehoor kreeg bij NUbuiten (ivm vraag over transport) en de vele negatieve reviews las. Maar alles was per email goed gecommuniceerd, zowel vanuit Nubuiten als het transportbedrijf St Brink. Vandaag werd de grote houtbestelling (10 werkdagen) netjes thuis afgeleverd, gister al een deelbestelling (geen hout) per pakketdienst ontvangen. Chauffeur was erg behulpzaam, manoeuvreerde het grote houtpakket keurig op de oprit. Alles was compleet en de kwaliteit ziet er goed uit.. complimenten aan beide bedrijven. Wij kunnen aan de slag!

Goede materialen voor scherpe prijzen, maar service is drama.

Ervaring van Martijn , toegevoegd op 11 september 2018

Na 3 weken wachten, bellen en mailen pas de bestelling ontvangen. I.p.v. ophoogzand cementzand geleverd (dan nog maar een keer naar de bouwmarkt en flink sjouwen), 6 balken ontvangen van 4m i.p.v. 12 balken van 2 meter (zaag ik zelf dan wel op maat), echter miste ik ook 4 gordingen van 6m die de basis vormen van het project. Weer bellen en mailen waar die gordingen nu blijven. Helaas niet meegegaan met de levering, worden nog nagestuurd. Twee weken later nog niets ontvangen... dus maar weer mailen. Helaas niet op voorraad, we gaan deze voor u bestellen. Nu pas? Tevens geeft de website al die 5 weken wachten gewoon aan dat er voorraad is met de slogan: voor dinsdag besteld is vrijdag in huis. Wees eens eerlijk naar de klant toe, jullie hebben de voorraad duidelijk niet voor elkaar. daardoor leveren jullie ongewenst vervangende artikelen en mag de klant op zijn naleveringen gaan wachten. Uiteindelijk de gordingen na 6 weken, bellen en mailen eindelijk ontvangen! Continu wordt er aan de klant gevraagd om begrip te hebben voor de situatie. Erg frustrerend deze reactie. Wij zitten 4 weken lang met een open tuin aan de openbare weg, geleverde hout staat buiten nat te regenen en mijn vakantieverlof zit er op, ik zal dus het project nu snel in de avonduren moeten gaan uitvoeren... maar daar heeft Nu Buiten geen begrip voor. Heeft u geen planning, houd u wel van een beetje spanning wat men u gaat leveren en heeft u tijd genoeg om te bellen en te mailen? Schroom dan niet om zaken met ze te doen, de materialen zijn immers goed.

Zeer tevreden over levering

Ervaring van Van der Linde , toegevoegd op 10 augustus 2018

Afgelopen maandag schuttingen besteld en ze zijn vandaag al geleverd. Super snelle service. Mooie zware kwaliteit schuttingen. Na het lezen van zo veel negatieve reviews wilde ik zeker mijn positieve ervaring delen.

Best tevreden

Ervaring van Ivan, toegevoegd op 9 augustus 2018

Ik geef toe, ik heb getwijfeld; De negatieve recensies zijn schrikwekkend. Anderzijds ben ik ervan uit gegaan dat vooral mensen die te klagen hebben resecties schrijven en de anderen gewoon tevreden zijn. Wij besloten een tuinoverkapping te bouwen en Nubuiten was veruit de goedkoopste leverancier, en ze hadden bovendien nog eens alle toebehoren, van vijzen t.e.m. een epdm-dak. Mijn duurste offerte kreeg ik van een houtbedrijf 2km hier vandaan. Uiteindelijk bestelden we voor een dikke €3000 aan materiaal, en het moet gezegd, de levering liep idd niet binnen de vooropgestelde termijn, maar anderzijds ook niet buitensporig. Wel kregen we de volledige levering in pakweg zeven deelleveringen. Het douglas-hout was van degelijke kwaliteit, evenals de rest van het materiaal. Een daktrim en twee dozen overbodige nagels konden we eenvoudig retourneren, en een extra doos terrasplankvijzen kwam feilloos mee met één van de deelleveringen. Hierdoor werd de oorspronkelijke factuur wel een boeltje waardoor de boekhouding van Nubuiten wat meer duiding nodig had; Maar ook de telefoons werden snel, vriendelijk en professioneel beantwoord. Ondertussen is de tuinoverkapping zo goed als afgewerkt; enkel een groendak ontbreekt, maar daar is Nubuiten helaas niet het goedkoopst in. Dit is een betrouwbaar bedrijf met een overzichtelijke website en degelijk materiaal, aan een goede prijs. Hier mogen de Belgen een puntje aan zuigen…

Late levering verkleurde vlonder planken

Ervaring van Robin, toegevoegd op 10 juli 2017

Naar 10 dagen achter mijn bestelling gebeld te hebben toch eindelijk geleverd. Totaal niet naar het zin. Ik had 6 palen van 2.50 m besteld. Krijg ik er 3 van 5 meter en moet ik ze zelf maar door de midden zagen werd mij vertelt.verder had ik 3 vlonder planken die gelijk naar het grofvuil konden ze waren zo verkleurd dat ze er echt niet tussen konden. Mijn underlaiment platen waren zo strak aan getrokken dat de naden gewoon kapot gescheurd waren.ik heb een hele slechte ervaring met nu buiten en hoop dat andere mensen dit niet mogen meemaken.

lange wachttijd, slechte communicatie

Ervaring van Albert en Herma, toegevoegd op 20 april 2017

Op onze bestelling hebben we dik 2! weken moeten wachten, ondanks de belofte dat het binnen enkele dagen geleverd zou worden. telefoneren naar dit bedrijf is amper mogelijk; krijg je uiteindelijk iemand aan de lijn, die liegt je voor met dat de bestelling de volgende dag bezorgd wordt. Niet dus; een week later en enkele emails verder kwam dan toch eindelijk de bestelling. de klantenservice schrijft wel mooie excuus brieven maar een belletje met update hadden we meer gewaardeerd.

Service prijs kwaliteit

Ervaring van Dhr Tempelaars, toegevoegd op 8 september 2016

Al meerdere malen een bestelling gedaan en altijd netjes volgens afspraak afgeleverd. Vriendelijk personeel en heel behulpzaam zoals het aanpassen van een bestelling even bellen samen overleggen en het is geregeld. Echt een aanrader!!! Eric

Perfect!

Ervaring van Arjanna, toegevoegd op 10 juni 2015

Online een aantal tuinmeubelen en hout voor onze nieuwe schutting besteld. Kwaliteit absoluut 10+ en de levering was ruim op tijd. Erg tevreden mee.

Slechte communicatie!! doen niet wat ze vermelden op de site.

Ervaring van R.de Graaf, toegevoegd op 5 juni 2015

Mijn order bevatte rabbatdelen, palen, schroeven en houten planken deze zijn zonder afspraak bij ons voor de deur gelegd. Okee de chauffeur belde 10 minuten van te voren dat hij er aan kwam.Wij waren aan het werk dus is de telefoon niet opgenomen.Het pakket van 3 meter hout lag tot mijn verbazing voor onze deur toen ik thuis kwam. Dit kan gewoon niet vinden wij. Dit bedrijf reageert niet op mails en als ze het doen dan is het artikel al onderweg. Wij hebben onze spullen maar het verdient geen schoonheids prijs!! Dus was dit de laatste keer.

Snelle levering, nette prijs

Ervaring van Tom van Driessen, toegevoegd op 1 juni 2015

Complimenten voor de snelle aflevering van zo'n grote partij houten rabatdelen. Kwaliteit had ik al gezien in de winkel, dus dat was sowieso prima. Snel geleverd, vriendelijke chauffeur : ik kom hier vaker!

leuke zaak, aanrader!

Ervaring van Jos van Toorn, toegevoegd op 28 mei 2015

Ik ben hier vorige week zaterdag geweest met vrouw en kids voor een schommel. Kids konden lekker buiten spelen en waren erg enthousiast, net als ik want de prijzen vielen erg mee. Direct meegenomen op de kar en thuis opgebouwd :)

Toppie

Ervaring van Bas, toegevoegd op 23 mei 2015

Goed geregeld, leuke club houtliefhebbers. Kon er echt goed mee opschieten.

Ervaring van Kees Minkema, toegevoegd op 19 maart 2015

Nieuwe schutting besteld bij Nubuiten, na 2 dagen in huis, goede prijs en goede kwaliteit van het hout.

Ervaring van Jolijn, toegevoegd op 27 juli 2014

Ik had een vraag over een schommel, werd binnen 15 minuten teruggemaild. Er stonden ook een aantal alternatieven in omdat ik had aangegeven dat ik het best prijzig vond. Gewoon super gedaan door Nu buiten.

» Nubuiten.nl Review

Mijn ervaring plaatsen