Nutriplaza.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Nutriplaza en lees of deze webshop betrouwbaar en veilig is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nutriplaza

NutriPlaza is een webshop met een ruim assortiment aan sportvoeding en voedingssupplementen. Hun webshop is zeker niet alleen voor sporters bedoeld, je kan er ook terecht als je wilt afvallen of als je gewoon voedingssupplementen wil slikken als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Shop jij zelf liever in een fysieke winkel? Dat kan bij NutriPlaza ook. Ze hebben namelijk ook een ‘echte’ winkel. Deze winkel in gelegen aan de Overtoom in Amsterdam. In de winkel vind je deskundige personeelsleden die je graag van advies voorzien. Ook dient de winkel als afhaalpunt voor bestellingen van de webshop. Bij NutriPlaza vind je alleen producten van toonaangevende en gerenommeerde merken. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit sportvoeding en voedingssupplementen.

Als je vragen hebt over de producten of je bestelling, kan je bij hun helpdesk terecht. Als je wilt, kunnen zij je adviseren over je productkeuze. Shop je graag met korting? Dan kan je een kijkje nemen bij de deals van NutriPlaza. Iedere week hebben ze nieuwe aanbiedingen die van maandag t/m zondag geldig zijn.

Ervaring van Diede, toegevoegd op 21 april 2015

Mijn favoriete winkel op het gebied van supplementen ik woon in de buurt dus fiets vaak ff langs na het sporten.

» Nutriplaza Review

Mijn ervaring plaatsen