Nuvema ervaringen en beoordelingen

Nuvema is de online uitvaartverzekering waar jong en oud terecht kan om met zekerheid een uitvaart te regelen. Met persoonlijke diensten en het regelen van de uitvaart voor 300.000 klanten is Nuvema ervaren in het regelen van een trouwe uitvaart. Ervaringen en beoordelingen lees je online terug over de uitvaartmaatschappij.

Mijn ervaring plaatsen

Over Nuvema

Hoewel de dood een onlosmakelijk onderdeel van het leven is willen veel mensen hier niet al te veel over nadenken. Neem vandaag toch even de tijd om stil te staan of jij alles wel goed geregeld hebt. Op de website van Nuvema vind je alle informatie over uitvaartverzekeringen. De verzekering wordt aangepast aan jouw wensen zodat jouw nabestaande zich hier geen zorgen meer over hoeven te maken. Nuvema richt zich vooral op de bewoners van Flevoland waardoor je kan profiteren van de lage premie's. Mooi aan de service van Nuvema is dat ze elk jaar bekijken of jouw verzekering nog past bij jouw wensen en dit eventueel (natuurlijk in overleg met jou) kunnen aanpassen. Sta dus even stil bij uw leven en bereken snel jouw premie online. Ben je tevreden over de premie, dan sluit je de verzekering net zo makkelijk online af zodat ook jouw uitvaartverzekering binnen een hand omdraai geregeld is.

overgestapt naar Nuvema

Ervaring van Bart van W., toegevoegd op 12 november 2014

Ik zat eerst met mijn polis bij Dela maar Nuvema is enkele tientjes per jaar goedkoper.

Duidelijke website

Ervaring van Mens, toegevoegd op 17 augustus 2014

vandaag een zorgverzekering afgesloten voor mijn dochter via Nuvema. Alles was duidelijk en direct een bevestiging in mijn mail.

goed bedrijf

Ervaring van van Wenneken, toegevoegd op 27 maart 2014

Afspraak gemaakt met een adviseur van nuvema, keurig antwoord op al mijn vragen, direct een offerte gemaakt en ondertekend.

» Nuvema Review

Mijn ervaring plaatsen